Deian Sorescu, devastat după eșecul cu FC Voluntari: „Îmi găsesc greu cuvintele”

4 zile in urmă 24

Deian Sorescu, fotbalistul în vârstă de 24 de ani al lui Dinamo, s-a prezentat extrem de dezamăgit la interviurile de după meciul cu FC Voluntari.

FC Voluntari și Dinamo București s-au întâlnit luni seară, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga 1, pe Stadionul „Anghel Iordănescu”, iar ilfovenii au învins cu scorul de 2-1, după golurile marcate de către Vadim Rață, în minutul 19, și Ion Gheorghe, în minutul 65. Pentru „câini” a marcat Deian Sorescu, în minutul 5.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu doar opt puncte, după cele 16 etape disputate până acum.

Deian Sorescu, devastat după eșecul din FC Voluntari – Dinamo

Deian Sorescu a explicat că jucătorii lui Dinamo nu au nicio scuză pentru rezultatele slabe din campionat, dar încearcă să găsească o soluție pentru redresarea corabiei.

„Ce aș putea gândi după o nouă înfrângere… Mă gândesc ce am mai putea face ca să ieșim din această situație! Îmi găsesc greu cuvintele. Păcat, pentru că am început bine, cei de la Voluntari și-au dorit mai mult, asta a făcut diferența.

E greu când nu ne regăsim, nu avem nicio scuză, trebuie să ne strângem și să o luăm de la capăt. Cred că trebuie să încercăm prima victorie, apoi ne vom descătușa. Îmbunătățim în fiecare zi, vrem să eliminăm lucrurile rele, dar nu avem ce face. Mă simt bine, oriunde voi juca, dau 100%”, a spus Deian Sorescu, potrivit Digi Sport.

„Sunt dezamăgit! E păcat, se vede o schimbare. Jucătorii fac eforturi mari, dar trebuie să fim mult mai responsabili, să fim o echipă, să nu jucăm individual. Tamaș e al doilea antrenor al lor, cel din teren. Ei nu sunt spectaculoși, dar sunt eficienți. În privința noastră, trec meciuri și tot pierdem puncte, nu e bine. Am reușit să înscriem, dar apoi pierdem mingea, ne-au surprins descoperiți și n-am blocat partea dreaptă. Repriza a doua a fost echilibrată. La fel, avem mingea, vrem să filosofăm și luăm gol. N-a fost ușor, au fost greșeli în lanț” – Mircea Rednic, antrenor Dinamo, după eșecul cu FC Voluntari

The post Deian Sorescu, devastat după eșecul cu FC Voluntari: „Îmi găsesc greu cuvintele” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă