Deian Sorescu, anunț pentru fanii lui Dinamo: „O să stau până la final, dar nu mai am încredere în nimeni!”

2 luni in urmă 37

Dinamo a terminat cu o remiză acest an, iar Deian Sorescu a părut debusolat la finalul partidei cu Clinceni: fundașul promite că va rămâne până la final, dar susține că nu mai are deloc încredere în promisiunile făcute de șefi.

Sorescu susține că rezultatele pozitive nu sunt întâmplătoare, dar se așteaptă ca și alți jucători să plece de la Dinamo.

Duelul dintre Clinceni și Dinamo a fost LIVE VIDEO ONLINE pe prosport.ro!

Deian Sorescu, după remiza lui Dinamo cu Clinceni: „O să stau până la final!”

„Este un rezultat bun, la ce probleme am avut. Jocul echipei este în creștere, aveam nevoie de timp. Am început să legăm și victorii, rezultate pozitive, să câștigăm și să formăm un grup. Unii vor pleca, unii vor sta, depinde de situație. Nu avem ce să facem, unii vin, alții pleacă. Nu vreau să vorbesc în numele colegilor mei”, a spus Deian Sorescu, imediat după meciul de la Călărași.

Jucătorul adus de Florin Bratu de la Timișoara promite să rămână până la final, dar susține că nu mai are încredere în promisiunile conducerii.

„S-au văzut caracterele, i-am înțeles și pe cei care au plecat, dar ne bucurăm că am luptat până la capăt. Nu știu dacă mai am răbdare, o să stau până la sfârșit. Ne-am simțit bine cu domnul Jerry, dar acesta este fotbalul. Nu avem ce să facem. Nu mai avem încredere în nimeni, la câte promisiuni au fost”, a mai afirmat Sorescu.

Clinceni – Dinamo | ECHIPELE DE START

Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu – Fl. Achim, Cebotaru, Cascini, Andronic – Cr. Morar, R. Rusescu
Rezerve: Ureche, Bilali, P. Petrescu, Boiciuc, Cr. Tănase, Ventura, C. Șerban, Chunchucov, L. Dumitriu
Antrenor: Ilie Poenaru

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, R. Grigore, A. Radu – Camara, Anton, Gol, Fabbrini – V. Borcea, Nemec
Rezerve: Eșanu – Al. Mitrovic, Vl. Achim, G. Crețu, I. Șerban, A. Bani, Măgureanu, Magaye Gueye
Antrenor: Ionel Gane

The post Deian Sorescu, anunț pentru fanii lui Dinamo: „O să stau până la final, dar nu mai am încredere în nimeni!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă