Deian Sorescu, afectat de situația de la Dinamo. „N-am mai putut să dorm de când am venit aici!”

2 zile in urmă 13

Deian Sorescu, unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo, a dezvăluit că situația de la formația din „Groapă” l-a afectat.

Fundașul dreapta în vârstă de 23 de ani a vorbit despre lupta pe care Dinamo o duce pentru a se salva de la retrogradare la finalul sezonului 2020 – 2021 din play-out, iar acesta a dezvăluit ce trebuie să facă elevii lui Dusan Uhrin pentru a-și îndeplini obiectivul.

Totodată, Deian Sorescu a dezvăluit că nu se poate odihni bine de când a semnat cu formația din „Ștefan cel Mare” din cauz presiunii și așteaptă cu nerăbdare momentul în care se va putea liniștii din toate punctele de vedere.

Deian Sorescu, afectat de situația de la Dinamo

Mai avem 4 finale. Important e să ne concentrăm la campionat și să ne salvăm. Noi tratăm orice meci ca pe o finală chiar. Eu nu am mai putut să dorm de când am venit la Dinamo pentru că știam unde vin, știam că e presiune și că se vor vrea multe de la noi.

Sper să ne putem liniști și noi din punct de vedere fizic, mental și absolut tot. A fost un an foarte greu, obositor din toate punctele de vedere și foarte, foarte stresant”, a declarat Deian Sorescu, conform Sport.ro.

Deian Sorescu a ajuns la Dinamo pe 1 iulie 2018, după ce și-a încheiat contractul cu ASU Poli Timișoara. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a jucat în sezonul 2020 – 2021 în 36 de meciuri, a dat șase goluri și a oferit opt pase decisive pentru gruparea din „Groapă”.

Dinamo București vine după victoria cu FC Viitorul, scor 2-1, în deplasare, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1, iar pentru gruparea din „Groapă” urmează meciul cu Pol Iași, azi, ora 16.30, în runda 6, Live Video Online pe www.prosport.ro.

  • 1.000.000 de euro este cota lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com
  • 108 meciuri, 19 goluri și 23 de pase decisive are Deian Sorescu la Dinamo, în toate competițiile

The post Deian Sorescu, afectat de situația de la Dinamo. „N-am mai putut să dorm de când am venit aici!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă