Degringoladă la Dinamo! De când n-a mai văzut un ban preparatorul fizic și soluția halucinantă pe care au ales-o șefii: „O să-l plătim din drepturile TV!” | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 27

Dinamo și-a plătit jucătorii după intrarea în insolvență, dar cei care conduc clubul au uitat de o parte dintre oamenii din „Ștefan cel Mare”.

Preparatorul fizic Cristian Sandu n-a mai văzut niciun ban din luna septembrie, atunci când a fost plătit de fapt pentru luna precedentă.

Trupa din „Ștefan cel Mare” are nevoie să i se aprobe planul de reorganizare pentru a scăpa de amenințarea depuncătorii în Liga 1, însă Tribunalul București a luat o decizie care îi face pe „câini” să aibă emoții. Oficialii formației antrenate de către Mircea Rednic trebuie să aștepte până luni, 22 noiembrie, atunci când instanța a stabilit să fie noul termen.

Dinamo își plătește preparatorul fizic din drepturile tv: „Atunci își va lua banii!”

Aflat la Dinamo de pe vremea lui Dario Bonetti, omul care se ocupă de pregătirea fizică a ajuns la capătul răbdării.

Spre deosebire de jucători precum Sorescu, Grigore sau Filip, Cristian Sandu câștigă doar 1.500 de euro pe lună, un salariu foarte mic pentru nivelul Ligii 1.

„Jucătorii sunt o prioritate în această perioadă, dar și plățile către Fisc. Preparatorul fizic își va lua și el banii, dar când vom primi tranșa din drepturile tv”, a fost explicația halucinantă oferită de Răzvan Zăvăleanu.

Mircea Rednic a adus un alt preparator fizic

Preparatorul fizic nu se află în grațiile lui Mircea Rednic, care s-a și plâns atunci când a ajuns la Dinamo de nivelul la care se află jucătorii. De altfel, tehnicianul l-a adus pe Andrei Antoce, cel care face parte din staff-ul tehnic.

Cristian Sandu ar vrea să-și continue munca în altă parte, însă deocamdată nu a primit un răspuns concludent din partea oficialilor clubului.

Într-o situație grea a fost și fizioterapeutul Gabriel Niculescu: Mircea Rednic a aflat de problemele financiare pe care le are și i-a achitat un salariu.

Nu credeam că Dinamo va ajunge în situația asta. Au dispărut aparate de fitness din sală, au plecat cu GPS, care au costat 200 de mii de euro, au plecat cu biciclete. Mașinile au fost vândute imediat. Nu au plecat cu mâna goală de la Dinamo. Nici portar nu mai avem, intră cine vrea și cine nu vrea. Am trimis bodyguard-ul care se ocupă de teren să stea la poartă” – Mircea Rednic

The post Degringoladă la Dinamo! De când n-a mai văzut un ban preparatorul fizic și soluția halucinantă pe care au ales-o șefii: „O să-l plătim din drepturile TV!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă