Declarații neașteptate făcute de Andreea Marin, la patru ani de la divorțul de Tuncay Ozturc. „Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a….”

1 lună in urmă 1


Andreea Marin trăiește de mai bine de trei ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, însă în urmă cu aproape patru ani, vedeta a trecut printr-un divorț neplăcut, cu turcul Tuncay Ozturc. Cei doi au fost căsătoriți trei ani.


Recent, Andreea Marin a afirmat că pentru toți bărbații din viața ei a fost o femeie de carieră, iar unul dintre soți s-a folosit chiar de celebritatea ei pentru a câștiga și el notorietate. Andreea Marin a fost căsătorită de două ori, prima oară cu Ștefan Bănică și a doua oară cu Tuncay Ozturk.


Andreea și Tuncay Ozturc

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de
carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele
rele nu s-au întâmplat din cauza carierei.


Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa.


Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a declarat Andreea Marin potrivit wowbiz.ro.


„Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu.Sunt lucruri de bun simţ care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională.


Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva. De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta.


S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o cominicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a mai adăugat Andreea Marin.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă