Declarații incredibile făcute de Răzvan Grădianu, de la FC Voluntari: „Știam de cazurile de COVID de la FCSB înainte de meciul cu ei”

5 luni in urmă 31

FC Voluntari a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar după meci, Răzvan Grădianu a făcut mai multe declarații controversate despre cazurile de COVID-19 de la FCSB, afirmând că știa dinainte de partida cu formația roș-albastră despre faptul că Marius Popa (42 de ani), antrenorul de portari, și Ovidiu Kurti (41 de ani), kinetoterapeut, s-au îmbolnăvit.

Popa și Kurti erau pozitivi încă de marți, opt septembrie. Direcția de Sănătate Publică a decis că antrenamentele și meciul cu FC Voluntari (câștigat de ilfoveni cu 2-1) din 12 septembrie puteau avea loc. Liga Profesionistă de Fotbal a fost înștiințată și a fost de acord cu disputarea partidei. Clubul i-ar fi scos din delegație pe cei doi bolnavi, însă nu a făcut public rezultatul pozitiv pe care aceștia l-au obținut la testul de COVID.

Dezvăluirea că Marius Popa și Ovidiu Kurti sunt bolnavi a fost făcută pe 16 septembrie, la patru zile după meciul dintre formația bucureșteană și cea ilfoveană.

Răzvan Grădinaru, declarații controversate despre cazurile de COVID de la FCSB

Răzvan Grădinaru a vorbit și despre emoțiile pe care le-au avut jucătorii de la Voluntari după ce au aflat că fotbaliștii și membrii staffului lui FCSB-ului au fost depistați pozitiv cu noul COVID-19. „Știam înainte de meci că Ovidiu Kurti și Marius Popa de la FCSB aveau COVID-19, vorbisem între noi. Până la urmă, asta e, toți o să luăm acest virus. Nu e vina nimănui.

Cu cât îl luăm mai repede, cu atât o să trecem mai repede peste. Normal că ne-a fost frică. După ce au ieșit cei de la FCSB pozitiv, am repetat și noi testele, pentru că avem familii, copii mici acasă”, a spus Grădinaru la Look Sport.

Ilfovenii acuză arbitrajul după Universitatea Craiova – FC Voluntari

„Ne pare rău, dar cred că am făcut un joc bun. Nu am arătat rău pe teren și asta ne dă încredere. Arbitrajul ne taie din elan. Asta se întâmplă când joci împotriva echipelor care se bat acolo sus, au parte și de ajutor. Au ciupit la faulturile mici… 

Jocul ne dă încredere. Nu am arătat rău pe teren și Craiova nu ne-a dominat în totalitate. Suntem un grup fantastic și sper să luăm cele trei puncte cu Sepsi”, a spus Răzvan Grădinaru la finalul meciului Craiova – Voluntari 2-1.

Ce spune Eric de Oliveira despre meciul Craiova – Voluntari

„Am jucat bine, dar Craiova a jucat puțin mai bine. E păcat să vorbim despre arbitraj, dar cred că nici cu VAR nu o să se rezolve asta. Avem un meci important cu cei de la Sepsi. Eu cred că nu trebuia să pierdem, dar o mică eroare te costă. Se întâmplă. Asta e! Nu căutăm vinovați, dar păcat pentru că a fost o fază clară și meciul putea să fie altfel”, a spus Eric de Oliveira.

The post Declarații incredibile făcute de Răzvan Grădianu, de la FC Voluntari: „Știam de cazurile de COVID de la FCSB înainte de meciul cu ei” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă