Declarații incredibile despre Mirel Rădoi. „El, săracul, nu mai știe pe ce lume e. Trebuie să te mai ajute și secunzii!””

1 săptămână in urmă 2

Gabi Balint a făcut o serie de declarații incredibile la adresa lui Mirel Rădoi, după ce echipa națională a României a fost învinsă de Armenia și Germania și a bătut Macedonia de Nord.

Fostul internațional român este de părere că Mirel Rădoi a greșit în momentul în care a făcut schimbări greșite la meciul pierdut cu Armenia, scor 3-2.

Gabi Balint, declarații incredibile despre Mirel Rădoi

„Mirel a fost într-o zi neagră, a greșit schimbările, a greșit echipa. A dat și în jucători după meci, ceea ce nu se face. I-a zis toată țara că are nevoie de jucători defensivi la mijlocul terenului și s-a încăpățânat să nu vină cu o soluție. Crețu, în primul rând, a fost un jucător supărat, nemotivat.

A fost neinspirat, s-a făcut 2-1, în momentul ăla trebuia să stopeze schimbările, se mai gândea puțin. Sau, dacă tot le faci, îl scoți pe Pușcaș, nu joci cu doi atacanți.

Chiricheș ar fi mai potrivit să joace mijlocaș central, prea multe gafe face ca fundaș central. N-am înțeles de ce n-a jucat Ovidiu Popescu în dreapta, când trebuia să urci mai mult, și joci cu Mogoș. Rădoi e foarte bulversat. El, săracul, nu mai știe pe ce lume e, nu știe cine trebuie să joace, cine trebuie să stea în tribună. Trebuie să te mai ajute și secunzii, a declarat Gabi Balint, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Gabi Balint: „Mirel Rădoi va renunța!”

Gabi Balint este de părere că Mirel Rădoi o să își dea demisia de pe banca tehnică a echipei naționale a României.

Eu cred că va renunța Mirel Rădoi, acum sau în toamnă. Dar nu e numai vina lui. Oricine ar veni, are nevoie de timp și de lucruri care să schimbe de la bază.

Noi regresăm, nici măcar nu stăm pe loc, în timp ce alte echipe, cum e Armenia, progresează. Căderea noastră a început din 2000 – 2002”, a transmis Gabi Balint.

The post Declarații incredibile despre Mirel Rădoi. „El, săracul, nu mai știe pe ce lume e. Trebuie să te mai ajute și secunzii!”” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă