Declarații Alexandru Dedu la revenirea în România: ”Vom face o adresă către IHF!”

1 lună in urmă 3

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2021, 13:00 / Actualizat luni, 22 martie 2021 13:00

Președintele FR Handbal este revoltat de maniera de arbitraj a cuplului danez în meciul cu Norvegia. ”Să le fie rușine!”

Vădit iritat și supărat după ratarea calificării României la Jocurile Olimpice, președintele Alexandru Dedu a făcut primele declarații la revenirea echipei pe aeroportul Henri Coandă. "Este greu, este trist să câștigi un meci și să nu te califici. Avem jucătoare cu mare experiență care au mai trecut prin asta. Calificarea am pierdut-o cu Norvegia când noi nu am făcut un joc reușit", a spus șeful FRH.

Tunurile pe arbitraj

Dedu a declarat apoi că "nu vreau să nu mă antepronunț, o să facem o analiză a arbitrajului, dar mie mi s-a părut că nu a fost OK. În cazul în care ceea ce cred că am văzut, se adeverește, o să analizăm asta într-un colectiv de profesioniști, vom face o adresă către IHF apropo de acest lucru", a subliniat Dedu.

Președintele handbalului românesc a comentat și insinuările norvegienilor apropo de o înțelegere între România și Muntenegru. "Să le fie rușine, de la oamenii din nord ne așteptăm la un anumit tip de comportament! După arbitrajul pe care l-au avut au curajul să vorbească în felul ăsta? Să le fie rușine!”

Echipa României de la Podgorica FOTO Sorin Pană

Echipa României de la Podgorica FOTO Sorin Pană

Dedu a avut o ultimă ședință cu jucătoarele pe aeroport, la aterizare. Nu a răspuns la întrebarea vizavi de viitorul lui Adi Vasile la echipa națională și nici de o eventuală demisie. "Din gură este foarte ușor. Cred că răspunsul la întrebările astea le găsiți la jucătoare și jucători!"

Mariana Tîrcă: ”Avem un joc lent, previzibil, subordonat unei singure jucătoare!”

Mai vine Cristina Neagu la lot? Ce răspuns a dat selecționerul Adi Vasile

Playtech: Anamaria Prodan TAIE în carne vie. Impresara l-a eliminat, fără să mai stea la discuții


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă