Declarație surprinzătoare înainte de întoarcerea lui Pablo Cortacero în România: „În viață nu întotdeauna ceea ce iubești e și frumos”

1 lună in urmă 1

Pablo Cortacero va reveni în România pentru că joi se va judeca cu fanii-acționari din DDB. Acționarul majoritar i-a dat în judecată pe cei din conducerea actuală a clubului, susținând că a fost îndepărtat abuziv de la șefia grupării. Dinamo se află într-o situație dezaztruoasă. „Câinii roșii” ocupă locul 14 în Liga 1 și a ratat calificarea în play-off pentru al 4-lea sezon la rând, iar trupa din Ștefan cel Mare a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie în campionat. Dănuț Lupu, fosta glorie dinamovistă, speră ca Pablo Cortacero să își respecte noua promisiune și să aducă bani pentru a rezolva problemele de la club.

Dănuț Lupu: „În viață nu întotdeauna ceea ce iubești e și frumos”

„În viață nu întotdeauna ceea ce iubești e și frumos. Eu îmi doresc să vină spaniolii. Ar trebui să se termine acest circ, să știe și acest jucători în ce bancă se află. E foarte greu să joci fotbal când nu ai nicio stabilitate. Eu nu cred că jocul din ultima vreme e cel pe care pot ei să îl practice, dar atâta timp cât nu știi ce se poate întâmpla nimeni nu prea mai ai chef să joci fotbal. Îmi doresc ca Gigi (n.r. Mulțescu) să scoată tot ce e mai bun din ei. E o chestie puțin mai delicată dacă au bani sau nu au bani. 

Asta trebuia șă știe domnul Negoiță. Dacă ești propietarul unei firme și ești acționar majoritar, poți să faci ce vrei cu acea firmă. Cu părere de rău pentru DDB, nu pot să facă ei ceva cu 20%. Eu mi-aș dori să vină spaniolii mâine, să aducă puțini sau mulți bani. Mi-aș dori să se clarifice această situație. Să găsească pe cineva care să investească în această echipă. Nimeni nu vrea să îi vadă pe spanioli, dar ei sunt propietarii”, a declarat Dănuț Lupu la Liga Digisport.

VIDEO. Mario Nicolae, dezvăluiri despre negocierile cu Pablo Cortacero și Contra

Citește și alte știri din fotbalul intern:

DDB a mai achitat o datorie: „Sunt banii promiși jucătorului de către acționarul majoritar iresponsabil”Florin Prunea, discurs dur către Cortacero și planul său: „E o «săgeată»! La Dinamo e vorba de înșelăciune și fals în acte! Să fie luat de pe aeroport”

Băiat român de 14 ani sedus de vecina care-i putea fi mamă. Ce s-a întâmplat

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă