Declarație emoționantă a lui Dani Alves, după revenirea la FC Barcelona: „Mă voi simți ca un supererou! Încă sunt șocat”

3 săptămâni in urmă 18

Cel mai titrat fotbalist din istorie, Dani Alves, se simte încântat, după ce a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu Barcelona, echipa pe care o consideră încă a fi cea mai bună din lume.

Veteranul sudamerican a ajuns pe Camp Nou liber de contract, după ce s-a despărțit în septembrie de echipa braziliană Sao Paulo, și va putea evolua sub comanda lui Xavi din luna ianuarie a anului viitor.

Internaționalul brazilian Dani Alves spune că se va simți ca un supererou în momentul în care va îmbrăca din nou tricoul Barcelonei

În vârstă de 38 de ani, veteranul fundaș dreapta a pus capăt în vara lui 2016 unei prime aventuri de 8 sezoane la gruparea blaugrana.

El găsește la revenirea sa emoționantă pe Camp Nou o figură extrem de familiară lui pe banca Barcelonei, în persoana fostului său coechipier Xavi Hernandez.

În ciuda crizei financiare pe care o traversează clubul catalan din cauza pandemiei de coronavirus, Alves așteaptă cu nerăbdare a doua sa aventură în LaLiga și rămâne convins de faptul că Barcelona este, în continuare, „cea mai bună echipă din lume”

Imediat după ce a trecut cu brio examenul medical de la Barcelona, Dani Alves a declarat pentru BarcaTV+:

„Sunt încă șocat. Așa cum am declarat public, am încercat să mă întorc de mult timp. Am încercat de două ori să revin, dar nu a fost posibil. Eu spun mereu că sunt două tricouri care mă fac să mă simt ca un supererou atunci când le port: cele ale Braziliei și Barcelonei. Casa mea este aici la Barcelona. Avem nevoie să credem că noi suntem Barcelona, cel mai bun club din lume. Barcelona este unică”.

Veteranul de 38 de ani a ajuns la Barcelona în 2008, după transferul de la FC Sevilla. În cele 8 sezoane de poveste de la catalani, Dani Alves a câștigat 23 de trofee, printre care 6 titluri de campion în LaLiga și 3 „coroane” de UEFA Champions League.

El a adunat 391 de partide în care a marcat 21 de goluri pentru Barcelona sub comanda lui Pep Guardiola și Luis Enrique și a evoluat la catalani alături de o pleiadă de staruri printre care Xavi, Iniesta, Pique, Busquets, Leo Messi, Neymar și Luis Suarez.

The post Declarație emoționantă a lui Dani Alves, după revenirea la FC Barcelona: „Mă voi simți ca un supererou! Încă sunt șocat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă