Declaratie controversata a Avocatului Poporului, Renate Weber, la Antena 3: "Vaccinarea anti-Covid este o impunere"

1 lună in urmă 3

Avocatul Poporului, Renate Weber, este de parere ca vaccinarea impotriva COVID-19 este, de fapt, "o impunere", asta desi legislatia din Romania este clara in aceasta privinta si nu le impune cetatenilor imunizarea.

In plus, nu o data autoritatile statului - de la cele medicale pana la presedintele Romaniei, au subliniat acelasi lucru, ca vaccinarea nu este obligatorie.

Declaratia lui Weber a fost facuta la Antena 3, duminica seara, 14 martie: "Vaccinarea e o impunere, pentru ca nu nu le dai oamenilor o alta sansa de a avea o viata cat de cat normala.

Vaccinarea (obligatorie - n.r.) este o cerinta care nu-si gaseste sub nicio forma suport in legislatia noastra actuala. Cata vreme vaccinarea este o chestiune absolut bazata pe consimtamantul persoanei, a impune astfel de conditii este categoric, categoric nu ca excesiv, este dincolo de lege.

Acum, intrebarea e cati dintre cei care sunt in astfel de situatii vor avea curajul sa-si dea angajatorii in judecata, pentru ca daca este un angajator privat nu exista alta solutie".

Citeste si:

Diana Sosoaca critica restrictionarea circulatiei noaptea: "Ce, la 22.01 incepe sa umble carcalacul pe strazi?"Scriitoarea Aurora Cornu, prima sotie a lui Marin Preda, a incetat din viata. A fost cea care l-a convins sa publice "Morometii"Claudiu Manda, un vitezoman incurabil. Europarlamentarul PSD, lasat fara permis de trei ori intr-un singur an din cauza vitezeiDrama ascunsa a celei mai frumoase prezentatoare de la Pro TV"Au incercat sa ma faca, dar au fost faultati". Cum au incercat hotii sa-l scoata din combinatie la furtul masinii lui Gigi Becali pe Sandu Geamanu, unul dintre cei mai temuti interlopi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă