Declarat inapt psihologic, şeful de la Permise Argeş a rămas pe post

1 lună in urmă 26

Șeful delegat de la Permise și Înmatriculari Argeș, Cornel Matei, a vrut să se mute pe aceeași funcţie în București, însă la evaluarea psihologică a avut o surpriză neplacută şi a constatat că este „inapt pentru post”. Totuşi, acesta rămâne în continuare la conducerea instituției, potrivit europafm.ro.

Mai mult, prefectul de Argeș nu vede nicio problemă în a-l menține în funcție și îi acuză pe ziariști că încalcă Legea protecției datelor, deși chiar candidatul, Cornel Matei, a declarat că este cel respins ca inapt psihologic. Acesta a confirmat pentru instituţiilestatului.ro că el este cel care a fost eliminat din concurs pe motive psihologice.

Rezultatul probei psihologice nu a fost în favoarea șefului de la Permise Argeș, acesta fiind declarat inapt la această probă, rezultat demonstrat de înscrisuri oficiale apărute în spațiul public.

Declarat la Bucureşti inapt, şeful de la Permise Argeş a rămas pe post, pentru că prefectul de Argeş, Emilia Mateescu, susţine că nu a primit nicio înştiinţare oficială in acest sens.


Totodată, aceasta acuză ziariştii că încalcă legea privind protecţia datelor, în ciuda faptului că detaliile despre cel respins la concurs sunt publice si au fost confirmate chiar de Cornel Matei.

Scandalurile de la Serviciul regim permise și înmatriculări Argeş

Serviciul regim permise și înmatriculări Argeş este zguduit, de ceva timp, de mai multe scandaluri, cele mai multe dintre ele fiind legate de numele unui examinator auto, iar Cornel Matei trebuie să gestioneze și să facă față situației create, notează Ziarul Obiectiv.

„Este vorba despre agentul Liviu Dună, implicat, recent, într-un nou scandal la Pitești unde, un tânăr l-a acuzat și reclamat de faptul că nu l-a lăsat să susțină proba de traseu. Un incident similar a avut loc luna trecută și la Curtea de Argeș, acuzat fiind și de această dată tot examinatorul Dună. Scandalurile au fost urmate de mai multe plângeri penale, una dintre ele ajungând la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș”, mai arată publicația.

Citeste si:

Nicușor Dan îl schimbă din funcție pe directorul Administrației Parcuri după ce a făcut o inspecție surpriză. Ce reproșuri aduce edilul

 „Nu se justifică”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă