Decizie uluitoare luată de Leo Messi, care îi schimbă total viitorul! Ce a făcut superstarul lui PSG

3 săptămâni in urmă 21

Leo Messi și-a scos la vânzare penthouse-ul de 7 milioane de euro din Miami, la 7 luni după ce l-a cumpărat, cu puțin timp înainte de plecarea de la Barcelona, iar acest lucru pare că îi schimbă total viitorul.

Simbolul sud-american dă astfel de înțeles că ar putea renunța la o viitoare aventură peste Ocean, în MLS, acolo unde ar fi urmat să joace la Inter, formația lui David Beckham.

Cotidianul AS anunță că Leo Messi ar fi scos la vânzare penthouse-ul luxos de 7 milioane de euro pe care îl are în Miami!

Internaționalul argentinian Leo Messi a cumpărat apartamentul exclusivist în urmă cu 7 luni și a alimentat zvonurile despre un posibil viitor transfer la echipa patronată de David Beckham, Inter Miami.

Câștigătorul a 6 trofee Balonul de Aur a semnat în vară un acord pe două sezoane cu PSG, după plecarea de senzație de la Barcelona, ceea ce înseamnă că va termina contractul cu gruparea de pe Parc des Princes după împlinirea vârstei de 36 de ani.

Chiar dacă fostul căpitan al Barcelonei a pus la vânzare luxosul imobil din Miami, el are încă în posesie cheile apartamentului situat în zgârie-norul exclusivist Porsche Design Tower, din Sunny Isles Beach, Florida.

Locația ocupă întregul etaj 9 al clădirii, care are în total 60 de nivele. Apartamentul are o suprafață de 200 de metri pătrați, cu patru dormitoare, tot atâtea băi și o piscină exterioară superbă.

Clădirea în sine este unică în lume pentru sistemul său de parcare robotizat, care pune la dispoziția proprietarilor 284 de locuri de parcare alocate celor 132 de apartamente ale complexului de lux.

Șoferii urcă direct cu liftul la volanul mașinilor personale, care sunt parcate automat în propriul „garaj”, situat în afara apartamentului în care locuiesc.

Fiecare proprietar poate parca între două și patru mașini în dreptul locuinței personale grație acestui sistem revoluționar.

The post Decizie uluitoare luată de Leo Messi, care îi schimbă total viitorul! Ce a făcut superstarul lui PSG appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă