Decizie uluitoare luată de Bayern Munchen: și-a scos la vânzare una dintre vedete pentru doar 10 milioane de euro! Arsenal și Manchester United se luptă pentru internaționalul francez

2 luni in urmă 29

Mijlocașul francez Corentin Tolisso își încheie contractul cu Bayern Munchen în vara lui 2022 și gruparea bavareză l-a scos la vânzare, în disperare, pentru doar 10 milioane de euro.

Campioana Bundesligii încearcă să evite apariția unui nou caz Alaba pe Allianz, austriacul care a plecat gratis, și solicită un preț rezonabil pentru campionul mondial, care este dorit de Arsenal Londra și Manchester United.

Starul francez Corentin Tolisso a fost pus la vânzare de Bayern Munchen pentru suma de 10 milioane de euro!

Mijlocașul de 27 de ani Corentin Tolisso a fost cumpărat de campioana Germaniei, în 2017, pentru suma de 41 de milioane de euro și a intrat în ultimul an de contract cu gruparea bavareză.

El face parte dintr-un grup de jucători cu nume de la Bayern care își încheie înțelegerile în vara lui 2022, precum Joshua Kimmich, Kingsley Coman sau Leon Goretzka. Dacă în cazul celorlalți clubul de pe Allianz a decis să negocieze prelungirea contractelor scadente la anul, situația lui Corentin Tolisso este una diferită.

Pentru a evita un nou caz David Alaba, care a plecat gratis de la Munchen la final de contract în această vară, conducerea bavarezilor a decis să îl pună pe lista de transferuri pe campionul mondial francez și i-a stabilit un preț de pornire de 10 milioane de euro, anunță francezii de la FootMercato.

Arsenal și Manchester United se luptă pentru el

Fostul star al lui Lyon a revenit pe teren în timpul EURO 2020, după trei luni de absență, și a fost privat de continuitate la Bayern din cauza unui șir lung de accidentări.

În cele patru sezoane pe care le-a petrecut la Munchen, Tolisso a adunat doar 57 de meciuri în Bundesliga, o medie de mai puțin de 15 partide pe sezon.

Cei de la L’Equipe susțin că acesta a fost motivul principal pentru care Bayern a decis să se despartă în această vară de Tolisso și conducerea clubului ar fi avut deja o întâlnire cu jucătorul, în urma căreia i-ar fi fost comunicată hotărârea luată.

Prestigiosul cotidian francez a anunțat și suma de 10 de milioane de euro, care este solicitată de nemți în schimbul mijlocașului francez. Imediat, Arsenal Londra și Manchester United și-au manifestat interesul pentru fotbalist.

Banii respectivi vor fi folosiți de noul tehnician al campioanei Bundesligii, Julian Nagelsmann, pentru transferul înlocuitorului lui Tolisso. Este vorba despre Marcel Sabitzer, de la RB Leipzig, al cărui preț este de 18 milioane de euro.

The post Decizie uluitoare luată de Bayern Munchen: și-a scos la vânzare una dintre vedete pentru doar 10 milioane de euro! Arsenal și Manchester United se luptă pentru internaționalul francez appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă