Decizie surprinzătoare. Per Johansson și Adi Vasile, demiși de la naționala Muntenegrului chiar înainte de Euro

3 luni in urmă 1

Liga 1: Chindia - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan - FCSB, luni, 21:00, Digi Sport 1

Decizia este una surprinzătoare în condițiile în care Campionatul European de handbal feminin va începe peste 10 zile, doar în Danemarca, după ce Norvegia a renunțat să mai găzduiască turneul final. Inițial, forul din Podgorica anunțase că pentru cei doi va fi ultima competiție la timona selecționatei "Leoaicelor", însă oficialii muntenegreni au luat, în cele din urmă, mai devreme decizia.

Anunțul Federației de Handbal din Muntenegru

„Anunțasem că viitorul Campionat European din Danemarca va fi ultima competiție în care Per Johansson va conduce leoaicele. Ținând cont de faptul că Euro 2020 este singura întrecere în care echipa națională s-ar putea pregăti pentru marea provocare care o așteaptă în martie anul viitor, turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a decis cu privire la necesitatea numirii unui nou antrenor.

Noul selecționer va avea ocazia să cunoască echipa la Euro 2020 și, fără a avea presiunea rezultatelor, va începe pregătirea echipei pentru calificările la Jocurile de la Tokyo. Federația va lua o decizie cu privire la noul selecționer curând”, a scris Federația de Handbal din Muntenegru.

Cine poate deveni selecționer

Cele mai mari șanse de a prelua naționala Muntenegrului, medaliată cu argint la JO de la Londra după o finală cu Norvegia, le are Dragan Adzic, care tot ieri și-a dat demisia de la Buducnost Podgorica. 

Muntenegru face parte dintr-o grupă de foc la Campionatul European, alături de Franța, Danemarca și Slovenia. 

Etichete: per johansson , adi vasile , naționala muntenegrului
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă