Decizie radicala luata de Gigi Becali, care o scoate din scena pe Ana Maria Prodan

1 lună in urmă 1

Scandalul dintre Gigi Becali si Ana Maria Prodan, in care sunt implicati si verii finantatorului de la FCSB, Ioan si Victor Becali, a intrat intr-o noua dimensiune.

Dupa ce s-au facut cu ou si otet, aducandu-si jigniri grave, Gigi Becali a decis sa ia o decizie radicala in privinta impresarei. Astfel, ea nu va mai reprezenta niciun fotbalist de la FCSB, chiar daca, dupa transferul lui Denis Man la Parma, mai avea sub contract cinci jucatori.

"Ana Maria Prodan a avut pana ieri jucatori la FCSB. Astazi nu mai are niciunul. Nu ma cunoasteti pe mine, cine sunt eu? Toata lumea a rupt contractul! Ce inseamna >? Eu nu pun conditii. Spun asa si faci. Dupa jignirile alea nu se mai putea, nu mai avea rost! Ne facem de ras. Cum sa ma jignesti la mine in casa si sa ai oameni aici in continuare? Nu ma intereseaza pe mine ce se interpreteaza. Eu comand dintotdeauna! Eu sunt altfel, nu sunt ca toata lumea. Eu sunt Becali si asa se face la mine. Cine lucreaza cu mine, stie. FCSB, faci ce spune Becali! Si cand eram certat cu Giovanni, lucrurile erau la fel! Ma stie toata lumea. Eu spun, tu faci. Nu vrei, nu mai lucram. La mine nu e o companie moderna, e una mai conservatoare", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Astfel, Andrei Vlad, Iulian Cristea, Ionut Pantiru, Lucian Filip, Roberto Ion si Gabriel Simion trebuie sa isi caute alt impresar.

Citeste si:

Mutarea prin care Dan Petrescu il umple de bani pe Hagi

Sorana Cirstea, mesaj acid pentru australieni: "Detentia se termina, dupa 351 ore intr-o camera fara fereastra"

Pe ce cheltuie banii Naomi Osaka. Achizitie de rasunet pentru japoneza

FOTO Simona Halep, poza romantica alaturi de iubit pe terenul de tenis in Australia


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă