Decizie radicală în cazul Anei Munteanu. Ce a hotărât USR chiar azi în cazul consilierei

2 săptămâni in urmă 1

Care e a fost decizia autorităților în cazul Anei Munteanu? USR a hotărât traiectoria în cazul consilierei. Iată deznodământul în „Operațiunea Restaurantul”! Detalii oficiale.

„Operațiunea Restaurantul”: decizie în cazul Anei Munteanu

Consilierul local al USR în Timișoara a fost suspendat un an din formațiune după ce a descins alături de jandarmi într-un restaurant cu scopul de a verifica respectarea măsurilor impuse de către oficiali în contextul pandemic.

Biroul Județean al USR Timiș a adoptat în unanimitate de voturi suspendarea Anei Munteanu în cadrul unei întruniri de joi seară, transmite Agerpres. Concret, aceasta nu mai are calitatea de membru al partidului în care a activat.

Sancțiunea vine ca urmare a implicării acesteia într-un incident care a avut loc în cursul săptămânii trecute. Consilierul local a descins alături de forțele de ordine într-un restaurant pentru a putea verifica respectarea măsurilor de carantinare.

BJ al USR Timiș a prezentat pe pagina de facebook poziția cu privire la situația în care a fost implicată Ana Munteanu, membru al Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

„Condamnăm cu fermitate violenţa verbală din mediul online”

„Condamnăm cu fermitate violenţa verbală din mediul online, elementele de limbaj suburban şi ameninţările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie. Indiferent de greşelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament. Condamnăm, de asemenea, ştirile false fabricate şi promovate în jurul acestui subiect. În special pe cele care relativizează suferinţa victimelor regimului comunist. Considerăm că societatea, în ansamblul ei, are nevoie să respingă astfel de practici şi să încurajeze propagarea adevărului. Ştirile false sunt un flagel al lumii moderne, iar el trebuie combătut în toate formele sale”
USR Timiş

Sursa citată mai arată că aceasta a „făcut o eroare de judecată și a acționat într-o manieră neinspirată și inadecvată poziției de consilier local.” Reprezentanții USR Timiș condamnă modul în care a acționat colega lor.

Datoria acesteia era cu totul alta, nu să încerce să se substituie instituțiilor executive ale statului, au mai declarat aceștia. Ana Munteanu s-a filmat în timp ce mergea cu organele de ordine într-un restaurant al unui hotel din zona centrală a Timișoarei și explica faptul că patronul locației ar fi încălcat restricțiile impuse de către autorități în aceste vremuri.

Decizie în cazul: „Operațiunea Restaurantul: „S-a hotărât suspendarea Anei Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an de zile, începând cu data de 26 martie, cu titlu de sancţiune”

The post Decizie radicală în cazul Anei Munteanu. Ce a hotărât USR chiar azi în cazul consilierei appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă