Decizie definitivă în cazul morții lui Patrick Ekeng! Ce a stabilit azi Curtea de Apel

4 zile in urmă 12

Magistrații au respins apelurile făcute după prima decizie și au menținut în parte decizia în dată în iunie 2020 de Judecătoria Sectorului 2 în cazul doctoriței Mihaiela Elena Duță, cea care trebuia să-l resusciteze pe fotbalist. Aceasta a primit un și 6 luni de închisoare, cu suspendare, și 60 de zile de muncă în folosul comunității. 

Față de prima decizie, Curtea de Apel a decis majorarea sumei pe care mama lui Ekeng o va primi ca despăgubire, de la 20.000 de euro la 40.000 de euro.Cererea lui Nathalie, văduva lui Patrick, de a primi daune de  655.200 euro a fost respinsă ca fiind inadmisibilă.

„Noi considerăm că s-a făcut dreptate și sperăm să fie un semnal de alarmă, atât pentru cluburi cât și pentru cei implicați în procesul de acordare a îngrijirii medicale sportivilor”, a spus  avocatul Vlad Hosu, care a reprezentat o parte a familiei.

2 minute și 47 de secundeau trecut între momentul prăbușirii lui Ekeng pe gazon și urcarea lui în salvare. Până când ambulanța a ajuns la Floreasca au trecut în total 7 minute!

Cum a murit Ekeng

Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a murit din cauza unei probleme cardiace.

VIDEO Sergiu Hanca a fost daramat dupa moartea lui Ekeng: „Ma culcam cu gandul ca o sa mor in somn"

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Neagoe atacă după ce a învins-o pe Dinamo: „Suporterii au ceea ce au vrut, să conducă ei! Se văd rezultatele, Dinamo nu e pe drumul bun”

Ce făcea soția unui șofer român de TIR în lipsa acestuia. Înregistrările intime pe care bărbatul le-a trimis socrilor

Libertatea

Playtech: Dr. Adina Alberts ȘOCHEAZĂ! Adevărul despre vaccinarea anti-covid-19: ”Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească!”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă