Decizie de ultima oră luată de Adunarea Generală a LPF în privința sistemului VAR. „Toată lumea plecase încântată și liniștită!”

2 luni in urmă 5

Cristian Bivolaru, directorul general de la FC Viitorul, a dezvăluit ce decizie s-a luat în Adunarea Generală a LPF în ceea ce privește implementarea sistemului VAR.

Reprezentanții cluburilor din Liga 1 au participat la Adunarea Generală a LPF pentru a lua o decizie în ceea ce privește momentul în care se va implementa sistemul video la meciurile din primul eșalon fotbalistic.

Cristi Bivolaru, directorul general de la FC Viitorul, a anunțat că o să urmeze o întâlnire între LPF și FRF, dar că conducătorii din Liga 1

Decizie de ultima oră luată de Adunarea Generală a LPF în privința sistemului VAR

„Singurul lucru foarte clar a fost dorința și voința tuturor celor prezenți, colegii noștri din Liga 1 și conducerea Ligii, de a se încerca găsirea unei soluții pentru a se debloca. Soluțiile sunt cele pe care le știți – o întâlnire la nivelul celor două instituții, FRF și LPF. Bineînțeles, în prezența reprezentaților deținătorilor de drepturi. Lucrul acesta se va întâmpla săptămâna viitoare.

Noi sperăm să ajungă la un acord, pentru că în luna ianuarie, când am ales reprezentantul cluburilor de prima ligă, domnul Alexandru Deaconu ne-a făcut o prezentare a proiectului și toată lumea plecase încântată și liniștită că, probabil, din sezonul viitor vom avea VAR.

Acum, lucrurile sunt cumva blocate, dar eu cred că, dacă există bunăvoință, proiectul merge înainte. Toată lumea a declarat că își dorește introducerea VAR. S-au mai discutat și probleme legate de înăsprirea aplicării reglementărilor legate de terenurilor de joc, pentru că și acolo trebuie să ajungem la o normalitate. Infrastructura cluburilor e un capitol al manualului de licențiere. Noi așa ne dorim, să existe criterii foarte clare din sezonul viitor și sancțiuni pentru cei care nu le respectă„, a declarat Bivolaru, la ieșirea din sediul LPF.

The post Decizie de ultima oră luată de Adunarea Generală a LPF în privința sistemului VAR. „Toată lumea plecase încântată și liniștită!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă