Decizie de ultimă oră la Dinamo! Suporterii din DDB au finalizat negocierile cu Jerry Gane! Ce se întâmplă cu antrenorul „câinilor” și planul pentru restul sezonului | EXCLUSIV

1 lună in urmă 14

Fanii lui Dinamo au mai dat lovitură! După ce au convins mai mulți jucători de bază să continue în tricoul „câinilor”, Ionel Gane a acceptat și el să continue cel puțin până la finalul sezonului.

Gane a acceptat să rămână și după plecarea lui Cosmin Contra, însă a fost la un pas să renunțe în ultimele săptămâni, după cum a aflat ProSport.

Fostul atacant al lui Dinamo a fost speriat de valul de plecări din „Ștefan cel Mare”, dar suporterii l-au convins în cele din urmă să rămână, după ce o parte dintre jucători au rămas, iar echipa s-a întărit și cu Gevaro Nepomuceno, fostul jucător al Petrolului. În plus, la Dinamo a ajuns și Steliano Filip, iar Gane chiar crede că se poate bate pentru play-off: „Ne-au venit doi jucători importanți în această săptămână, doi jucători cu experiență. Sunt convins că Filip și Nepomuceno vor aduce un plus echipei”, a spus antrenorul.

Ionel Gane rămâne antrenorul lui Dinamo! Fanii l-au convins

Deși situația este foarte grea, Ionel Gane a acceptat să rămână la Dinamo, cel puțin până la finalul sezonului. El ar putea continua și din vară, în funcție de ceea ce se va întâmpla în „Ștefan cel Mare”.

Jucătorii au o relație excelentă cu Gane, care i-a susținut de fiecare dată public, atunci când aceștia au dat de pământ cu spaniolii și au vorbit deschis despre minciunile lui Pablo Cortacero.

Gane este foarte atașat de dinamoviști, pentru care a și jucat o perioadă scurtă de timp, între 1998 și 1999, după ce a venit de la Osasuna și înainte să plece în Elveția, la St. Gallen.

În plus, tehnicianul a mai trecut prin perioade grele în cariera de antrenor: exemplul Corona Brașov este elocvent, însă nici la Turnu Severin lucrurile n-au stat tocmai bine.

Dario Bonetti l-a susținut pe Ionel Gane și va rămâne la Dinamo

Dario Bonetti n-a mai fost văzut în ultima perioadă la meciurile lui Dinamo, dar italianul continuă să lucreze pentru „câini”, așa cum a scris ProSport.

Fără să solicite vreun ban, Bonetti va încerca să aducă jucători din Italia, având în vedere relațiile pe care le are în această seară și faptul că este bun prieten cu președintele lui Chievo. În plus, ProSport a scris că italianul a refuzat o ofertă tentantă, înainte să accepte oferta fanilor lui Dinamo.

Sursele ProSport susțin că Dario Bonetti era pregătit în orice moment să devină antrenorul lui Dinamo, dacă Ionel Gane ar fi renunțat la banca tehnică, așa cum s-au temut fanii.

The post Decizie de ultimă oră la Dinamo! Suporterii din DDB au finalizat negocierile cu Jerry Gane! Ce se întâmplă cu antrenorul „câinilor” și planul pentru restul sezonului | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă