Decizie de ultimă oră a judecătorilor în scandalul amoros în care a fost implicat Ciprian Marica: „Se dispune de urgenţă”

1 lună in urmă 2

Avocații Anei Muntean, femeia alături de care a fost prins Ciprian Marica în flagrant la un hotel din Cluj, au cerut ca filmarea apărută pe internet, realizată de soțul înșelat, să fie ștearsă din mediul online.

Astfel, judecătorii Tribunalului Cluj au dat câștig de cauză avocaților femeii, și au dispus, de urgență, eliminarea clipului din mediul online și interzicerea distribuirii lui, fie ea și parțială.

Decizie de ultimă oră a judecătorilor în scandalul amoros în care a fost implicat Ciprian Marica

„Se dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (…) până la soluționarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca  (…) a articolelor si a postărilor în întregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viața privată/intimă a reclamantei.

Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viața privată prin interzicerea pârâților să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la soluționarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Fostul internațional român și Ana Muntean au fost surprinși la un hotel de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, Ciprian Marica a încercat să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea dinainte .

Întâmplarea s-a petrecut în 2019, iar acum actul de infidelitate al Anei Muntean a fost trecut cu vederea, având în vedere că ea se află încă împreună cu soțul ei. Filmarea a fost publicată în urmă cu un an.

The post Decizie de ultimă oră a judecătorilor în scandalul amoros în care a fost implicat Ciprian Marica: „Se dispune de urgenţă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă