Decizie a Tribunalului Cluj in scandalul sexual cu Ciprian Marica in prim plan. Ce solicitare a avut femeia care si-a inselat sotul cu fostul fotbalist

1 lună in urmă 1

Tribunalul Cluj a luat o decizie privitoare la solicitarea avocatilor Anei Muntean, femeia cu care fostul international Ciprian Marica, a fost prins in flagrant la un hotel.

Evenimentul a avut loc in 2019, la un stabiliment de lux din Cluj-Napoca, Ciprian Marica fiind filmat atunci in holul hotelului, la bustul gol, in timp ce in camera se afla Ana Muntean, sotia unui bun prieten al fostului fotbalist.

Imaginile care au circulat in spatiul virtual au fost contestate in instanta de avocatii Anei Muntean, care in cele din urma a avut castig de cauza.

"Dispune, de urgenta si fara trecerea unui termen, inlaturarea provizorie din mediul online a articolelor si a postarilor in intregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, in care apar detalii legate de viata privata/intima a reclamantei", se arata intr-o decizie luata de Tribunalul Cluj.

Cea mai distractiva comunitate de pariori este la Mozzart Bet . Ai cote de top la pariuri sportive si pariuri live, cote marite la loterii, distractie la sloturi, casino live cu dealer si adrenalina la maxim la cursele de caini si cai. Alatura-te comunitatii acum si ai 100% bonus la prima depunere!


Citeste si:

Simona Halep a confirmat participarea la un turneu de anvergura luna viitoare

Tragedie in gimnastica. Un fost antrenor american s-a sinucis. Fusese acuzat de agresiuni sexuale si trafic de persoane

Fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu: "Relatia cu el a fost o greseala"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă