Decizia lui Gigi Becali care l-a dezamăgit pe Darius Olaru: ”Mi-aș fi dorit foarte mult”

2 luni in urmă 33

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Fotbalistul a recunoscut că a fost dezamăgit că a ratat evenimentul de la Tokyo și și-a exprimat regretul cauzat de rezultatele sub așteptări înregistrate la Jocurile Olimpice de selecționata lui Mirel Rădoi.

Decizia lui Gigi Becali care l-a dezamăgit pe Darius Olaru

Mi-aș fi dorit foarte mult să fiu la Jocurile Olimpice, să-mi ajut colegii. Pentru că, din păcate, nu au fost obținute cele mai bune rezultate.

Așa a fost să fie, asta a fost decizia”, a declarat Darius Olaru, în conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan Mediaș, programat duminică, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1.

  • Portarul Ștefan Târvovanu a fost singurul fotbalist de la FCSB care a fost la Jocurile Olimpice, însă n-a jucat niciun minut

Rămas în România, Darius Olaru a făcut cantonamentul de vară cu FCSB, dar s-a accidentat în ultimul joc de pregătire, cu FC Buzău.

Din cauza problemelor medicale, mijlocașul de 23 de ani a ratat primele patru meciuri ale sezonului, dar a revenit la Arad, unde a intrat în prima repriză a meciului cu UTA, încheiat la egalitate, 1-1.

Selecționata olimpică, eliminată după faza grupelor

Fără Darius Olaru și alți jucători pe care Mirel Rădoi a vrut să-i convoace dar nu a putut din cauza refuzurilor cluburilor, România a părăsit turneul olimpic după faza grupelor.

Selecționata lui Mirel Rădoi a înregistrat o victorie, 1-0 cu Honduras, o înfrângere, 0-4 cu Coreea de Sud, și o remiză, 0-0 cu Noua Zeelandă, rezultate în urma cărora a încheiat pe locul trei grupa B de la Tokyo.

Etichete: gigi becali , romania jocurile olimpice , darius olaru
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă