Decizia luată de Mihaela Rădulescu: „Businessul meu și viață mea de acum nu mai au nevoie de promovare”

1 săptămână in urmă 28


Mihaela Rădulescu nu are de gând să se retragă din televiziune prea curând, însă își dorește să își protejeze mai mult viața privată. Diva de la Monaco nu mai are nevoie de publicitate și își dorește să trăiască fiecare moment așa cum simte.


După un mesaj postat pe contul de Instagram, mulți au crezut că Mihaela Rădulescu se retrage definitiv din televiziune, astfel că s-a creat o confunzie în rândul fanilor. Vedeta nu renunță la televiziune, ci a decis să își protejeze viața personală alegând să fie cât mai discretă cu expunerea sa.


„Din seria «ce spun eu și ce înțeleg ei»- pledoaria mea pentru o alegere personală legată de protejarea vieții private, a fost tradusă ca… retragere. Nu, nu mă retrag de nicăieri, doar nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețele sociale. Înțeleg că unii au nevoie de așa ceva pentru businessul lor, pentru vreun talent pe care-l au de a influență sau de a inspiră, respect felul fiecăruia de a trăi și de a povești despre el. Dar, nu mă retrag de nicăieri, sunt mai ocupată că oricând. Doar că businessul meu și viață mea de acum nu mai au nevoie de promovare, ci de… libertate, de focus pe ce contează cu adevărat și de proverbială mea filosofie de a trăi exact cum îmi place… Sunt aici, cu voi, va urmăresc, îmi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de susținere și, când o fi cazul, o să va dau un semn de drag. Vă mulțumesc pentru că sunteți cu mine!”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul personal de Instagram.


Diva de la Monaco ia des pauze de la televiziune și de la rețelele de socializare, însă nu renunță la televiziune. Mihaela Rădulescu nu mai locuiește în România de ani buni și vine în țară doar atunci când are proiecte.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă