Decizia luată de Jean Paler pentru a face economie la facturi: ‘Suntem o colonie de primitivi’

1 săptămână in urmă 22

Românii de pretutindeni se plâng de creșterea facturilor la curentul electric, gaze și apă. Nu doar cetățenii de rând sunt nevoiți să facă economie, ci și vedetele autohtone au început să reducă din costuri. Ce eforturi fac Jean Paler, Rona Hartner sau Dan Helciug pentru a plăti mai puțin la lumină.

Cum face Jean Paler economie la consumul de energie electrică

Artiștii din România se plâng și ei de creșterea exorbitantă a facturilor la lumină și la gaze. Recent, Liviu Vârciu a declarat că ar fi plătit 1.000 de euro la gaze, în timp ce Dorian Popa a fost nevoit să scoată din buzunar suma de 8.500 de lei pentru factura la curentul electric.

Odată cu marile scumpiri, vedetele au preferat să ia măsuri drastice. Potrivit celor de la ego.ro, cântărețul Dan Helciug mărturisește că folosește lumânări, în timp ce Rona Hartner face tot posibilul pentru a reduce de cinci ori costul energiei electrice, în locuința sa din Franța.

Actorul Jean Paler și-a exprimat profunda dezamăgire față de creșterea incredibilă a facturilor utilitare din ultima perioadă. Cu o pensie de numai 1.000 de lei, comediantul a muncit din greu pe parcursul verii, pentru a pune un ban deoparte pentru anotimpul rece.

„Caut la țară o lampă cu gaz, un opaiț. Mi a promis un cioban că-mi dă unul, că are la stână și-mi dă și seu de oaie. România pentru UE e o colonie de primitivi și uite că au reușit să ne reîntoarcă în Evul Mediu.

Mulțumesc excursionistului și slugilor lui și ai UE ca ne-au adus aici. Am anulat abonamentul TV. De 5 luni. Nu mă mai uit pe TV. Și așa ce sa văd ? Politică și legi contra propriului popor!?

Stau pe telefon, pe site-uri diferite și-mi pierd vremea. Seara mai citesc câteva pagini și sting veioza. Am pus toate becurile din casa de 40 W. Economie la sânge!”, a declarat Jean Paler, exclusiv pentru ego.ro.

„Noi oricum suntem romantici la lumina lumânării!”

Artistul Dan Helciug a făcut haz de necaz de situație, în dulcele-i stil caracteristic, fiind de părere că românii se descurcă în orice situație, fiind nevoiți să devină romantici și să apeleze la lumânări pentru a ilumina casa.

„Avem de mult timp becuri economice, noi oricum preferăm lumina naturala. Ne plac și lumânările, avem zeci, toate culorile. Dacă ne taie ăștia curentul, sub pretextul lor mincinos că nu mai sunt resurse, noi oricum suntem romantici la lumina lumânării.

Noi nu risipim, în general, copiii sunt educați în sensul acesta, din fașă! Când mai uită apa să curgă, în timp ce își periază dinții, îi întreb ce ar face copiii din Somalia cu apa aia și imediat reacționează. Plătim cam 250 lei lunar, maximum. Suntem bine, în 10 ani o să fie mult mai bine!.”, a completat solistul pentru sursa citată.

The post Decizia luată de Jean Paler pentru a face economie la facturi: ‘Suntem o colonie de primitivi’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă