Decizia luată de Borussia Monchengladbach, după ce Marcus Thuram a scuipat un adversar

2 luni in urmă 31

Liga 1: UTA - Astra, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Sepsi, luni, ora 20:30, Digi Sport 1

În timpul reprizei secunde, la scorul de 1-1, Marcus Thuram a avut un conflict cu jucătorul celor de la Hoffenheim, Stefan Posch. Internaționalul francez și-a scuipat adversarul, iar centralul partidei i-a acordat cartonașul roșu, după consultarea sistemului VAR. În final, după eliminarea fiului celebrului Lilian Thuram, campion mondial cu reprezentativa Cocoșului Galic în 1998, oaspeții au marcat golul victoriei prin Sessegnon.

Marcus Thuram, amendat de Borussia Monchengladbach cu o sumă echivalentă salariului pe o lună

Borussia Monchengladbach a reacționat după gestul lipsit de fair-play al jucătorului său și, prin vocea directorului sportiv Max Eberl, a anunțat că Thuram va fi amendat cu echivalentul salariului pe o lună.

"Am avut o discuție lungă cu Marcus în această dimineață, în care și-a cerut încă o dată scuze pentru acțiunile sale. Îl cunoaștem pe Marcus de aproape doi ani, îi cunoaștem trecutul și familia. Evenimentul de ieri nu-l reprezintă. El este devastat și m-a asigurat că nu l-a scuipat intenționat pe Stefan Posch. Mi-a spus că în timpul unei dispute cu Posch, a scuipat neintenționat după ce a înjurat de mai multe ori în franceză, în febra momentului.

Galerie Foto

Știe că acest lucru nu schimbă nimic și că imaginile vorbesc de la sine și eliminarea a fost decizia potrivită. Eu îl cred pe Marcus pentru că l-am cunoscut ca pe o persoană bună, cu un comportament deosebit. A făcut-o, dar nu a făcut-o cu intenție. Clubul îl va amenda cu suma echivalentă salariului pe o lună pentru comportamentul său care a dus la eliminare, iar aceasta va fi donată în scopuri caritabile.

Marcus a acceptat acest lucru și s-a oferit, de asemenea, să se angajeze în această cauză socială, în numele său. Marcus a făcut o mare greșeală și plătește pentru ea. El rămâne aceeași persoană pe care o știm și suntem alături de el", a declarat Eberl, citat de goal.com.

Marcus Thuram și-a cerut scuze public, după ce l-a scuipat pe Stefan Posch

Fotbalistul lui 'Gladbach și-a prezentat scuzele, prin intermediul unui mesaj pe Twitter: "Azi s-a întâmplat un lucru care nu îmi stă în caracter și care nu trebuie să mai existe vreodată. Am reacționat la adresa unui adversar într-un mod greșit, însă accidental, nu intenționat. Le prezint scuzele lui Stefan Posch, adversarilor, colegilor, familiei și tuturor celor care mi-au văzut reacția. Bineînțeles, voi accepta toate consecințele acestui gest", a scris Marcus Thuram, pe Twitter.

20 de meciuri, 4 goluri și 7 pase decisive a strâns Thuram la Monchengladbach în acest sezon3 partide are Thuram la naționala Franței40 de milioane de euro este cota de piață a lui Marcus Thuram, potrivit Transfermarkt Etichete: borussia monchengladbach , marcus thuram , stefan posch , marcus thuram amendat
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă