Decizia luată de Andrei Burcă în privința viitorului său, după ce a intrat în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj

2 săptămâni in urmă 17

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Fundașul central al celor de la CFR Cluj mai are contract cu formația campioană doar până în vară.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Andrei Burcă, nesigur în privința viitorului său

Startul sezonului 2021-2022 l-a găsit pe Andrei Burcă cu dorința de a pleca de la CFR Cluj, însă ofertele pe care le-a avut nu s-au concretizat, iar fotbalistul a fost nevoit să continue la campioana României.

Acesta chiar declara public că așteaptă ca un transfer să fie oficializat și în presă s-a vorbit în acel moment despre o ofertă de 2 milioane de euro sosită pe adresa CFR-ului de la o formație din Golf.

"Îmi doresc foarte mult să plec în această vară, sunt discuții. Sper să câștigăm campionatul și apoi vreau foarte mult să plec. Aștept ofertele!

Discuțiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naționala, e cel mai important lucru pentru mine", spune Andrei Burcă în vara trecută.

Burcă ar putea continua la CFR Cluj

Conform Prosport, Andrei Burcă nu mai dorește să plece cu ardoare de la CFR Cluj, iar o prelungire a contractului nu este exclusă. Sursa citată menționează și motivele pentru care acesta vrea să continue în Gruia.

Primul motiv ar fi legat de ofertele salariale pe care le-a primit, de aproximativ 40.000 de dolari pe lună. Burcă ar putea să ajungă să câștige o sumă apropiată dacă ar rămâne la CFR Cluj, undeva la 30.000 de euro cu tot cu bonusuri.

Al doilea motiv ar fi legat de echipa națională, Burcă fiind conștient că un transfer în Golf ar putea să reprezinte sfârșitul carierei sale la reprezentativa României.

Totuși, Burcă și-a anunțat agentul că o ofertă bună din Europa l-ar putea face să-și dorească în continuare plecarea de la CFR Cluj, însă momentan o asemenea variantă este inexistentă.

Etichete: cfr cluj , contract , oferte , andrei burca

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă