Decizia luată de Andreea Bălan după conflictul cu George Burcea. Artista a plecat din România

2 săptămâni in urmă 18


Andreea Bălan a luat o decizie neașteptată după ce în urmă cu două zile a avut un schimb dur de replici cu George Burcea. Cei doi s-ar fi certat la telefon, după ce una dintre fetițe a cerut să vorbească cu Viviana Sposub, actuala iubită a actorului. Artista și-a făcut bagajele și a plecat din România.


Neînțelegerile dintre Andreea Bălan și George Burcea sunt departe de a se încheia. Cei doi ar fi avut recent un schimb de replici la telefon, după ce Clara, fiica cea mică, a cerut să o vadă pe Viviana Sposub, iubita tatălui ei. După această situație, artista ar fi răbufnit.


George Burcea susține că Andreea Bălan nu-l lasă să își vadă cele două fetițe și a confirmat că a avut loc o discuție aprinsă între ei în urmă cu două zile.


După ce a avut loc această discuție între ei, vedeta a decis să își facă bagajele și să plece într-o vacanță departe de România. Andreea Bălan s-a întors în Dubai, acolo unde a mai fost înainte de Crăciun împreună cu fetele ei și mama sa. Artista s-a cazat la un hotel de lux lângă plajă și se bucură din plin de fiecare moment petrecut acolo.


Recent s-a speculat că artista și-ar dori să își cumpere un apartament în Dubai, potrivit Cancan. Până acum, Andreea Bălan nu a făcut nicio declarație despre planurile sale în acest sens.Andreea Bălan se lansează în afaceri


Artista are planuri pentru acest an. Andreea Bălan a dezvăluit că va începe în curând două afaceri cu niște produse pe care vrea să le lanseze. „Vreau să încep două businessuri, cu niște produse pe care să le lansez, așa că știu exact ce o să fac. Vacanțele le-am planificat. Sunt foarte calculată”, a spus vedeta în cadrul unui interviu la finalul anului 2021.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă