Decizia luată de Andreea Antonescu în privința fiicei sale. Sienna are 10 ani

3 săptămâni in urmă 14


Andreea Antonescu a luat o hotărâre în ceea ce o privește pe Sienna, fiica sa. Artista vrea să o aibă pe micuță mai aproape de ea, așa că nu mai amână decizia.


Sienna e fiica de zece ani a Andreei Antonescu și a lui Traian Spak, soțul de care artista e în divorț acum. Cele două au locuit o bună perioadă de timp în America, ca o familie. Când Andreea s-a despărțit de soț, micuța petrecea timp cu ambii părinți, era ba la tatăl ei în America, ba în România, la mama ei. Din cauza situației generate de pandemia de coronavirus, Sienna nu și-a mai văzut așa des părintele și a petrecut mai mult timp în România, la bunici.


Fiica Andreei Antonescu a stat la Galați cu mama artistei care e cadru didactic. Făceau împreună școala online, chiar și temele. Sienna i-a dus însă dorul mamei, au fost despărțite când cântăreața a participat la „Survivor România”. Cele două au o relație foarte bună, așa că și-au dus dorul.


„Când am revăzut-o mi-am dat seama că Sienna este și va rămâne „limita" vieții mele. Nu a existat un moment să nu mă gândesc la ea cât am fost în acest concurs. De fiecare dată când auzeam cuvântul „mama", mă gândeam la ea și plângeam.


Suntem foarte bune prietene, am petrecut mult timp împreună și înainte de a pleca la „Survivor România", dat fiind că făcea școală online. Începusem demersurile să o mut în București înainte de a pleca în Dominicană, acum voi duce la bun sfârșit acest lucru. Sienna mi-a ținut pumnii foarte strânși când intrăm pe fiecare traseu și strigă tare și mă încuraja sperând că o voi auzi.”, a spus Andreea Antonescu pentru libertatea.ro. Așadar, Sienna se va muta de la bunici de la Galați, la București, la mama ei.Exclusiv pentru Libertatea, Andreea Antonescu a mai precizat despre fiica sa că are înclinații în domeniul artistic, nu știe dacă va deveni cântăreață, dar o va susține în tot ce îți va dori să facă.


„Sienna încă este copil și își schimbă pasiunile de la o zi la altă. Eu cred că este foarte talentată în tot ceea ce înseamnă domeniul artistic, de la muzică, pictură, până la actorie, domeniu de care văd că este foarte atrasă. Eu sper că pe viitor să își aleagă o carieră în această direcție, dar consider că rolul meu este să fiu alături de ea, indiferent de situație sau de alegerile pe care le va face de-a lungul vieții”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă