Decizia instanței în cazul lui Tolea Ciumac! Fostul luptător era condamnat la trei ani de închisoare pentru contrabandă cu țigări

1 lună in urmă 8

Pe portalul justiției se arată decizia în cazul lui Tolea Ciumac. Fostul luptător era condamnat la trei ani de închisoare pentru contrabandă cu țigări, dar reușise să fugă din țară în Italia și chiar posta fotografii de la diverse petreceri. 

A fost capturat și adus în țară. El susține că a recurs la acest gest, de a părăsi România, fiindcă ar fi condamnat injust, faptele respective fiind prescrise. În plus, Tolea Ciumac a motivat că închisorile din țara noastră nu sunt conforme cu normele Uniunii Europene.

La Tribunalul Bacău, Secția Penală, la data de 26 martie 2021, s-a admis contestaţia la executare! Astfel, Tolea Ciumac a avut câștig de cauză.

Decizia instanței în cazul lui Tolea Ciumac! Fostul luptător era condamnat la trei ani de închisoare pentru contrabandă cu țigări

„Tip solutie: Admis contestaţia la executare

Solutia pe scurt: În temeiul art. 598 alin. 1 lit. c din C. proc. pen. admite contestaţia la executare formulată de Compartimentul executări penale cu privire la persoana condamnată CIUMAC ANATOLIE. Dispune încetarea formelor de executare întreprinse faţă de CIUMAC ANATOLIE pentru punerea în executare a sentinţei penale nr. 220/D/2019, pronunţată de Tribunalul Bacău în dosarul nr. 392/110/2018, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 741/2020 a Curţii de Apel Bacău În temeiul art. 275 alin. 3 C. proc. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică, astăzi, 26.03.2021. Document: Hotarâre 99/2021 26.03.2021” se arată pe portalul justiției, în cazul lui Tolea Ciumac.

Nu sunt singurele probleme cu legea, în trecut Tolea Ciumac fiind acuzat pentru viol și tâlhărie.  El ar fi luat cu maşina o tânără de pe Drumul Naţional 1 și după ce ar fi violat-o i-ar fi sustras suma de 400 de lei.

Altfel, în urmă cu un an, Tolea l-a bătut pe Lambagiu într-un meci de MMA.

 

The post Decizia instanței în cazul lui Tolea Ciumac! Fostul luptător era condamnat la trei ani de închisoare pentru contrabandă cu țigări appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă