Decizia importantă pe care a luat-o Andreea Bălan. „M-am dezvoltat foarte mult ca om”

2 luni in urmă 14

Anul acesta, Andreea Bălan și-a schimbat total stilul de viață. Dacă în trecut prefera să muncească pe brânci, de ceva timp, artista a ales să plece în mai multe vacanțe și să își dedice timpul oamenilor dragi din viața ei.

Interpreta a recunoscut că a avut o mentalitate diferită, însă acum este mai fericită ca niciodată. De mai bine de un an, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint.

„În luna mai și în luna iunie am plecat în patru vacanțe și mai urmează una în septembrie”, a spus inițial Andreea Bălan la Antena Stars, citat de Spynews.

Decizia importantă pe care a luat-o Andreea Bălan. „M-am dezvoltat foarte mult ca om”

„Până la vârsta de 28 de ani nu mergeam în vacanțe pentru că aveam o mentalitate diferită, că trebuie să muncesc și să muncesc și să strâng pentru zile negre.

Și mi-am dat seama că degeaba strângi, dacă nu te bucuri, degeaba muncești, dacă nu cheltui acei bani cu un scop frumos.

206573594_370264554459899_7387118957717681173_nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Expriențele sunt cele mai frumoase lucruri. Să vezi alte țări te face să devii un om mai frumos, să te maturizezi și să-ți vezi poziția ta, cel puțin a mea, fiind o persoană publică, ducându-mă în alte țări mă face să-mi dau seama cine sunt eu.

M-am dezvoltat foarte mult ca om, era foarte important să-mi cunosct interiorul, eu fiind cunoscută de la 12 ani, nu mă cunoașteam suficient de mult și călătorind după vârsta de 28 de ani am reușit să mă conectez cu interiorul meu”, a adăugat ulterior artista de la ”Te cunosc de undeva”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă