Decizia de prelungire a vacantei de Paste pentru elevi, criticata dur de acestia: "Vom fi scosi din ritm"

4 săptămâni in urmă 4

Elevii critica dur decizia autoritatilor de a le prelungi vacanta de Paste si sustin ca masura a fost luata intr-un mod netransparent, fara ca ei sa fie consultati in vreun fel. "Vom fi scosi din ritm", a spus Rares Voicu, presedintele Consiliului National al Elevilor.

"Este politica faptului implinit. O decizie fara nicio consultare. Sa iei decizii de unul singur, deconectat de ce se intampla in scoli este iresponsabil. Sa fim onesti: cati elevi, parinti vor sta acasa intr-o perioada prelungita? Acest argument nu sta in picioare. Ma indoiesc ca, dupa aceasta masura, toti elevii si parintii vor sta acasa si nu vor pleca nicaieri. Daca nu vor fi masuri complementare, atunci masura va ramane o forma fara fond", a declarat Rares Voicu, potrivit Digi24.

Reprezentantul elevilor a criticat si decizia de schimbare a calendarului examenelor nationale si de prelungire a anului scolar.

CITESTE SI:

Medic-sef la urgente, despre consecintele sinistre ale "miracolului Flavia Grosan": "Pacientul ajunge sa moara in 15 minute de la prezentarea la UPU"INTERVIU Psihiatrul Eugen Hriscu: "Traim un tsunami de afectiuni psihiatrice si psihologice. La Ministerul Sanatatii nu avem nici o initiativa"Cine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"Momente groaznice. Fosta iubita a lui Piturca, Vica Blochina, a lesinat la volan si a produs un accident
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă