Decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor, în cazul cartonașului roșu primit de Zlatan Ibrahimovic

1 lună in urmă 12

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Potrivit Calcio Mercato, Fabio Maresca nu va mai fi lăsat să arbitreze următoarele partide ale formației milaneze.

Decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor a dat verdictul. Ibrahimovic, nevinovat!

Comisia Centrală a Arbitrilor din Italia nu a văzut cu ochi buni decizia centralului Fabio Maresca de a-l elimina pe Zlatan Ibrahimovic din partida cu Parma, încheiată cu victoria milanezilor, scor 3-1.

La scorul de 2-0 în favoarea lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic i-a adresat câteva cuvinte arbitrului Fabio Maresca, iar centralul nu a ezitat să îi arate direct cartonașul roșu atacantului suedez.

Forul arbitrilor din Italia a analizat situația și au ajuns la concluzia că suedezul nu ar fi trebuit să fie eliminat.

Se pare că și căpitanul lui AC Milan, Gianluigi Donnarumma, s-a plâns de arbitrajul lui Maresca și i s-ar fi adresat în timpul partidei ”Maresca, noi trebuie să fim întotdeauna protagoniștii”.

Astfel, Comisia Centrală a Arbitrilor ar fi ajuns la decizia de a-i interzice oficialului să arbitreze următoarele partide ale lui AC Milan.

Cu toate acestea, în ciuda inocenței sale, suedezul va rata următorul meci al lui AC Milan, pentru că, în raportul oficial, Maresca a notat ce a înțeles că i-ar fi spus Ibrahimovic.

Maresca l-a eliminat pe Ibrahimovic, după ce acesta l-ar fi jignit

Se pare că arbitrul nu ar fi înțeles ce a vrut de fapt Ibrahimovic să îi transmită. Atacantul lui AC Milan i-ar fi spus centralului ”Mi sembra strano che non te ne freghi” (în română ”Mi se pare ciudat că nu îți pasă”).

 În loc de ”Mi sembra strano”, Maresca ar fi înțeles ”Sei un bastardo” (în română ”Ești un ticălos”). Astfel s-ar justifica decizia lui Fabio Maresca de a-l sancționa pe Zlatan Ibrahimovic.

La finalul partidei, tehnicianul milanezilor, Stefano Pioli, a declarat că Zlatan Ibrahimovic i-a spus că nu a fost lipsit de respect față de centralul partidei, astfel că eliminarea sa ar fi fost nemeritată.

Zlatan mi-a spus că a discutat ceva cu arbitrul, dar că în niciun moment nu i-a arătat o lipsă de respect și în niciun caz nu l-a insultat. Zlatan mi-a spus că ultimul lucru pe care i l-a adresat arbitrului a fost ’Nu ești interesat de ce am de spus?'”, a declarat, la sfârșitul partidei, Stefano Pioli, citat de Football Italia.

Etichete: serie a , ac milan , zlatan ibrahimovic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă