Decizia care pune pe jar tenisul feminin! Simona Halep și celelalte jucătoare au primit interzis în sesiunea de seară la Roland Garros 2021

2 zile in urmă 16

Organizatorii de la Roland Garros au luat o decizie controversată înaintea ediției din acest an a Grand Slam-ului parizian! Sesiunea de seară, cea mai urmărită la TV în mod normal, va fi destinată numai meciurilor masculine! 

Turneul de la Roland Garros, programat în perioada 23 mai – 5 iunie va avea un program bizar! Simona Halep și celelalte jucătoare din circuitul WTA vor avea interzis în sesiunea de seara!

Organizatorii francezi au decis ca în sesiunea de seară să se dispute numai meciurile băieților, pentru a maximiza audiența în acest mod! Teoretic, partidele din circuitul ATP sunt mai urmărite decât cele feminine.

Turneul de la Roland Garros va găzdui în premieră meciuri noaptea la ediția din acest an! Acestea vor începe de la ora 21:00 (22:00 ora României) și îi vor avea ca protoganiști pe Rafael Nadal și Novak Djokovic, dar nu și pe Simona Halep!

The post Decizia care pune pe jar tenisul feminin! Simona Halep și celelalte jucătoare au primit interzis în sesiunea de seară la Roland Garros 2021 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă