Deces misterios în lumea filmului. Cum a murit actrița de 35 de ani care a dublat personajul Anna din ”Frozen”

4 săptămâni in urmă 24

Luni, 20 Decembrie 2021, ora 18:00

156 citiri

Deces misterios în lumea filmului. Cum a murit actrița de 35 de ani care a dublat personajul Anna din ”Frozen”

Cântăreaţa şi actriţa japoneză Kanda Sayaka a murit la vârsta de 35 de ani, potrivit presei locale citate de Variety.

Kanda Sayaka a fost găsită fără viaţă, sâmbătă noapte, în exteriorul unui hotel din Sapporo (Hokkaido).

Circumstanţele decesului sunt investigate, nefiind exclus suicidul. Femeia a fost găsită inconştientă, într-o baltă de sânge, în afara hotelului în care era cazată. Aparent, a căzut şase etaje, de la etajul 22 unde se afla, pe o platformă exterioară. Decesul a fost confirmat după ce ea a fost dusă la spital.

Fiica actorului Kanda Masaki şi a cantautoarei Matsuda Seiko, Kanda Sayaka a avut o carieră în film, televiziune, teatru şi muzică. A fost căsătorită timp de doi ani şi jumătate, iar în 2019 a divorţat.

Ea a jucat, între altele, în scurtmetrajul „Bean Cake” (1999) al lui David Greenspan, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de la Cannes. Cel mai recent, şi-a împrumutat vocea pentru dublajul personajului Anna din „Frozen”, varianta în limba japoneză.

Presa japoneză a scris că juca rolul Eliza Doolittle în producţia „My Fair Lady” a Sapporo Cultural Arts Theater. În aceeaşi zi, a anunţat că nu se simte bine şi şi-a anulat prezenţa în spectacol.

Citeste si:

Un cunoscut actor și cântăreț a fost răpus de Covid, la 53 de ani. Ce legătură avea cu trupa One Direction

Carlos Marín, cântăreţ spaniol membru al grupului Il Divo, a murit la vârsta de 53 de ani, potrivit unui anunţ publicat pe contul oficial de Twitter al cvartetului. „Cu sufletul greu vă...

Legendarele studiouri italiene de film Cinecittà vor primi 260 de milioane de euro din Planul european de redresare

Suprafaţa legendarelor studiouri de film Cinecittà ar trebui să se dubleze în următorii ani datorită celor 260 de milioane de euro din planul european de redresare. Şi vor putea concura, pe...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă