Deces INEXPLICABIL: Șofer român de TIR, găsit MORT în cabina camionului, în Spania. O anchetă, în plină desfășurare

2 luni in urmă 24

Mașină de poliție Spania Mașină de poliție Spania

Moarte inexplicabilă a unui șofer de TIR român, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul a fost găsit fără suflare în cabină, ieri dimineață, de către un coleg de-al său, în zona poligonului industrial Riba-roja de lângă autostrada A3, din Spania, zonă folosită în mod normal de transportatori să se oprească, să se odihnească și să doarmă până a doua zi dimineață. Cazul este investigat de poliția locală. La o primă inspecție efectuată de medicul legist nu au fost însă constatate semne externe de violență.

JOI, 05 AUGUST 2021, 15:31

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

Din primele informații, șoferul român se îndrepta spre La Junquera, însă a oprit în parcare pe timp de noapte, relatează Știri Diaspora.

La locul unde a fost găsit cadavrul s-au deplasat agenții grupului Criminalistică al Gărzii Civile, care au prelevat probe și au analizat în detaliu întregul camion. Se pare că nu era nimic forțat sau semne de luptă în cabină. Ei l-au găsit pe șoferul român întins pe pat, într-un tricou și lenjerie intimă.

Compania de transport susține că este ciudat faptul că șoferul s-a oprit să doarmă în parcare întrucât el trebuia să fie chiar în acea noapte în La Junquera.

Una dintre ipotezele luate în calcul este aceea că el s-a abătut de la traseu din cauza unor circumstanțe care nu ar avea legătură cu munca sa.

Astăzi urma să fie efectuată autopsia la Institutul de Medicină Legală din Valencia, care va clarifica cauza exactă a morții bărbatului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă