Debut nefast pentru Petar Gluhakovic la Dinamo! Fundașul adus de Mircea Rednic a greșit la ambele goluri marcate de FC Voluntari

1 săptămână in urmă 23

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Debutul fundașului dreapta austriac de 25 de ani nu a fost, însă, cel dorit, pentru că Petar Gluhakovic a greșit la golurile marcate de echipa lui Liviu Ciobotariu.

Debut nefast pentru Petar  Gluhakovic la Dinamo

Prima gafă a venit la golul lu Vadim Rață, de 1-1. Fotbalistul moldovean a reușit să se desprindă din marcajul lui Petar Gluhakovic, care nu a reacționat la timp, și să marcheze din fața porții.

La golul de 2-1, marcat de Ion Gheorghe, Petar Gluhakovic a ieșit în întâmpinarea fostului dinamovist, a lovit balonul, însă fix în piciorul mijlocașului de la Voluntari, care a reușit, astfel, să pătrundă în careu și să-l învingă pe Plamen Iliev.

Cele două goluri marcat de FC Voluntari au anulat avantajul lui Dinamo, care deschisese scorul după doar cinci minute, prin Deian Sorescu, și au stabilit scorul final al partidei de pe arena ”Anghel Iordănescu”.

Petar Gluhakovic, schimbat la scurt timp după gafa de la golul lui Ion Gheorghe

La șase minute de la momentul în care i-a permis lui Ion Gheorghe să intre în careu, Petar Gluhakovic a fost schimbat de Mircea Rednic cu Marco Ehmann.

Înaintea partidei cu FC Voluntari, Petar Glohakovic evoluase ultima dată în urmă cu aproape un an, într-un Gorica - Lokomotiva Zagreb 1-1.

Fundașul dreapta a fost adus de Dinamo din postura de jucător liber de contract, statut căpătat după despărțirea de Lokomotiva Zagreb, care s-a produs în februarie.

Etichete: mircea rednic , fc voluntari dinamo , petar gluhakovic

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă