De vorbă cu una dintre cele mai longevive trupe româneşti: Semnal M începe un turneu prin ţară

2 luni in urmă 21

Semnal M, una dintre cele mai longevive trupe româneşti, care, prin anii '70 a pus bazele rock-ului şi etno-rock-ului românesc a fost prezentă pentru prima dată în studiul Observator. Artiştii sunt în aceste zile într-un mic turneu prin ţară. 

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Aseară au cântat aici, în Capitală, astăzi se pregătesc să plece la Slatina. Interviul integral cu Ştefan Boldijar, Roxana Zăpârţan, Sorin Zamfir şi Nicu Barna poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Mărturia mamei fetei din Neamţ care l-a ucis pe cel care a vrut să o violeze. Copila a stat o oră şi jumătate cu cadavrul lângă ea, timp în care poliţiştii au spart altă uşă

1

O tânără de doar 16 ani a trecut prin clipe de groază! Copila a ajuns să-l ucidă pe individul care încerca să o violeze. Bărbatul, care i-ar fi putut fi tată, i-ar fi promis adolescentei un loc de muncă şi aşa a ajuns fata la el în casă. După ce l-a ucis, şocată, fata a sunat la 112. Pentru că nu ştia unde se află, le-a luat poliţiştilor o oră şi jumătate să o găsească . Agenţii au spart mai întâi uşa greşită, dar până la urmă au ajuns la ea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă