”De râsul curcilor”. Momentele de la Chindia - Rapid care l-au lăsat fără replică pe Ion Crăciunescu: ”Îmi e imposibil”

5 zile in urmă 24

  • Liga1: CS Mioveni - Gaz Metan Mediaș, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Cea mai importantă, întrucât a stabilit scorul final, s-a petrecut în minutul 89, când Younes Bnou Marzouk a marcat golul de 2-2, dintr-o poziție clară de ofsaid.

VIDEO cu golul marcat de Younes Bnou Marzouk în Chindia - Rapid:

Ion Crăciunescu, lăsat fără replică după Chindia - Rapid

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a recunoscut că îi este greu să explice cum de asistentul nu a putut observa poziția neregulamentară în care se afla atacantul Rapidului.

Hai în Digi Online să vezi cele mai spectaculoase locații safari din Zimbabwe și Africa de Sud. Numai pe Digi Animal World, de la 19:00!

Mie îmi e imposibil să explic faza asta. Eu am fost și arbitru central, și tușier. D-astea așa, grosolane... Avem arbitri nevăzători. Trebuie să fie niște oameni cu calități speciale, trebuie să se plaseze de așa natură încât să vadă”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea Liga Digisport.

Mai mult, Ion Crăciunescu a transmis că a fost surprins negativ în momentul în care arbitrul a trecut în raport că Laurențiu Corbu a fost eliminat pentru un atac violent, în condițiile în care fundașul Chindiei a fost trimis la cabine pentru că l-a ținut de tricou pe Albert Stahl.

VIDEO cu intervenția pentru care Laurențiu Corbu a fost eliminat în Chindia - Rapid:

Încă ceva, în meciul ăsta, la o eliminare, arbitrul consultă asistentul. Scrie în raport că l-a eliminat pe un jucător de la Chindia pentru comportament violent. Ăsta e atac violent? Scrie atac violent, e de râsul curcilor, nici la județ nu vezi așa ceva”, a spus Ion Crăciunescu.

  • Florin Chivulete, Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe au format brigada de arbitri la Chindia - Rapid

Emil Săndoi, revoltat de arbitrajul de la Chindia - Rapid

La finalul partidei, Emil Săndoi a avut un discurs dur la adresa arbitrajului.

Sunt epuizat, e normal, nu e corect, nu știu ce se întâmplă, mi-e rușine mie, toți băieții sunt distruși, mi-e rușine, nu știu ce să le spun în cabină în momentul acesta. Domnule, când e un ofsaid atât de clar, cum să nu ridici fanionul?!

Nu mă interesează că a fost în Liga Campionilor, toți trebuie să ne facem meseria. E clar ca lumina zilei, nu pot să mă ascund după degete, nu-mi explic! Îmi dau cuvântul de onoare cum poți să judeci pe invers o fază decisivă? Cine plătește greșeala asta? Aveam două puncte în plus, cine plătește pentru greșelile astea flagrante?

Îmi vine să o iau de unul singur, să merg o noapte întreagă! Nu se poate așa ceva! Eliminare în minutul 35, alt roșu în minutul 45, dai două goluri, ajungi în ultimele secunde, e frustrant.

Nu se poate așa ceva, puțin respect pentru munca pe care o facem! Chiar mi-e rușine! Ne ducem la Sepsi cu 3 suspendați, avem accidentări. Am arătat bine, dar nu e posibil să ni se ia din munca noastră.

Nu-l cunosc, îi salut mereu pe arbitri, dar puțin respect. Îmi place Rapidul, nu am nimic cu ei, i-am avut elevi pe Săpunaru, pe Dragoș Grigore, sunt acolo sus în clasament, dar poate ierarhia nu ar fi fost asta.

Au muncit ca niște robi pe teren, am avut ocazii, nu știu câte echipe reușeau asta. Cică suntem defensivi, acumulăm puncte cu mijloacele noastre. Nu știu dacă Rapid a avut ocazii clare, doar centrări pe sus. Noi plătim pentru greșelile noastre, dar alții merită să nu să plătească?”, a fost tirada lui Emil Săndoi.

Etichete: ion craciunescu , chindia rapid

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă