De pe plaja fierbinte din Maldive, pe pârtia de schi din Ucraina! Miki Buzărnescu și Marco Dulca petrec clipe de neuitat alături de familia fotbalistului | FOTO

2 săptămâni in urmă 30

După ce au petrecut o vacanță de vis în Maldive, Mihaela Buzărnescu (33 de ani) și iubitul Marco Dulca (22 de ani) s-au mutat pe pârtia de schi din Ucraina.

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca lasă impresia că formează un cuplu perfect, în ciuda diferenței de 11 ani dintre ei! Jucătoarea de tenis a petrecut Crăciunul în Maldive alături de fotbalistul Chindiei Târgoviște, iar cei doi au mers de Revelion în stațiunea de ski Bukovel, din Ucraina.

Astfel, după escapada romantică din Maldive, „Miki” și Marco au preferat să petreacă într-un mod diferit de Revelion, în familie. Fosta ocupantă a locului 20 mondial se înțelege excelent cu părinții fotbalistului.

De pe plaja fierbinte din Maldive, pe pârtia de schi din Ucraina! Miki Buzărnescu și Marco Dulca petrec clipe de neuitat alături de familia fotbalistulu

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au mers într-o vacanță de neuitat în stațiunea Bukovel din Ucraina, alături de familia fotbalistului. Marco Dulca, component al echipei Chindia Târgoviște, s-a născut în Coreea de Sud, acolo unde evolua tatăl său, Cristi Dulca.

Fostul internațional nu are nicio problemă cu diferența de vârstă dintre Buzărnescu și fiul său, ba dimpotrivă! Imaginile realizate pe pârtia de schi au surprins atmofera armonioasă din familia fotbalistului.

„Miki” Buzărnescu și Marco Dulca au s-au relaxat într-un mod inedit de Crăciun

Înainte de a merge la schi în Ucraina, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au petrecut clipe de relaxare pe plajă, în Maldive, bucurându-se de apele Oceanului Indian! „Miki” și Marco au făcut scufundări și au admirat fauna și flora oceanului.

Mihaela Buzărnescu a cucerit în luna octombrie primul titlu de simplu după trei ani, la turneul ITF de la Le Neubourg, dotat cu premii în valoare totală de 80.000 de dolari! Ea a defilat în finala de la Le Neubourg, lăsându-i numai patru game-uri adversarei: 6-1, 6-3 cu Anna Bondar.

The post De pe plaja fierbinte din Maldive, pe pârtia de schi din Ucraina! Miki Buzărnescu și Marco Dulca petrec clipe de neuitat alături de familia fotbalistului | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă