De partea cui s-a așezat MM Stoica în conflictul Gigi - Edi: „A zis «Băi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!»”

2 săptămâni in urmă 16

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021, 10:11 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 10:22

Gigi Becali a dezvăluit cum au reacționat Mihai Stoica, managerul FCSB, și Marius Ianuli, team managerul, când s-a certat cu Edi Iordănescu.

Deși antrenorul spunea că a simțit că MM Stoica l-a susținut, Gigi Becali a dezvălui că oficialul roș-albaștrilor a fost de partea lui în scandalul care a dus la plecarea tehnicianului.

Ce ar putea urma pentru Edi Iordănescu, după despărțirea de FCSB » De ce ar fi provocat ruptura cu echipa lui Becali

FCSB

Ce ar putea urma pentru Edi Iordănescu, după despărțirea de FCSB » De ce ar fi provocat ruptura cu echipa lui Becali

Mihai Stoica: „Băi Gigi, dacă Edi Iordănescu se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!”

„I-am spus lui Edi că va rămâne cu jucătorii să se antreneze, pentru că Meme mi-a zis: «Băi Gigi, dacă se ceartă cu tine, eu nu mai stau cu el!». Și eu m-am referit la oamenii de la bază.

 Păi dacă te cerți cu patronul, ăia te mai bagă în seamă? Păi, Mache (n.r - Marius Ianuli) îl mai băga în seamă? Cum adică? Păi, ăia mă iubesc pe mine! Normal că iubesc pe cine îi plătește”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu: „Pe MM Stoica l-am simțit aproape de mine”

Duminică, înainte să plece de la FCSB, Edi Iordănescu posta un mesaj pe Facebook în care spunea că simte că Mihai Stoica îl susține.

„Pe MM Stoica eu l-am simțit toată perioada extrem de motivat, de implicat, aproape de mine și echipa și a făcut eforturi permanente pentru a ajuta la buna colaborare între mine și club/patron. Pentru asta îi mulțumesc public și subliniez faptul că el nu a știut de schimbul de notificări și propunerea de încetare de comun acord. Cel puțin nu în prima fază, atunci când s-a exprimat public”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

L-am întrebat pe MM Stoica și zicea «Nu am văzut la nimeni așa antrenamente. Muncește ca un nebun» 
- Gigi Becali, duminică, pentru GSP.ro

Mihai Stoica, fără reacție în scandalul Gigi Becali – Iordănescu

Oficialul de la FCSB nu a făcut nicio declarație referitoare la situația de la echipă. Pe 14 noiembrie, anunța pe Facebook că nu va mai posta niciun mesaj pe durata Postului.

Pe toată durata Postului Bucuriei nu voi mai intra pe rețelele de socializare, nu voi citi mesaje, nu înainte de a-i ruga azi, după Vecernia Iertării, pe toți cei cărora le-am greșit să mă ierte. Post binecuvântat tuturor! Dumnezeu să ne ierte și să ne binecuvânteze pe toți!
- MM Stoica

VIDEO Gigi Becali le-a citit jurnaliștilor ultimul mesaj trimis lui Edi Iordănescu: „Cum să faci așa ceva?

Citește și: 

Gigi Becali a anunțat salariul lui Toni Petrea și a confirmat dezvăluirile făcute de GSP.ro: „Da, da! Eu am ordonat, a fost psihologic!”

„Mi-a închis gura, n-am avut ce să-i mai spun” » Borcea dezvăluie ce a vorbit cu Gigi Becali, după evenimentele haotice de la FCSB

Playtech: BOMBĂ! Alimentele raționalizate de supermarketurile din România. Ce nu mai pot cumpăra românii la greu


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă