”De mâine vom începe negocierile”. Câți antrenori are pe listă Mihai Rotaru pentru postul lăsat liber de Papură

1 lună in urmă 1

Liga 1: Botoșani - Hermannstadt, duminică, 12:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Viitorul, duminică, 14:00, Digi Sport 1

Finanțatorul oltenilor are mai multe nume pe listă, majoritatea străini. În cursul zilei de luni, acesta va negocia cu unul dintre antrenorii pe care îi dorește la echipă.

Mihai Rotaru: ”Vrem ceva pe termen mediu și lung”

„Deja a fost redusă lista de antrenori și au rămas 5 nume. De mâine vom începe negocierile cu primul antrenor de pe listă. Ponderea este de 80% antrenori străini și 20% antrenori români. Vrem ceva pe termen mediu și lung. Cum ar fi să sacrificăm totul pentru un titlu și să pierdem un an de zile?

O să căutăm un antrenor cu experiență, cu personalitate. Un avantaj vor avea cei care au mai câștigat trofee. N-am de unde să știu dacă antrenorul pe care vreau să-l aduc va câștiga trofee. Dacă aș ști, l-aș aduce indiferent de cost”, a spus Rotaru la Pro X.

Laurențiu Reghecampf l-ar fi refuzat pe Mihai Rotaru

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, dar care a rămas cu conexiuni puternice în lumea fotbalului, susține că Reghe a decis să nu dea curs variantei de a reveni în Liga 1.

”Nu vine. Până aseară știam că vine. Aseară a dat verdictul. Eram cu Adrian Thiess la o terasă și l-a sunat și i-a spus că nu vine în România”, a spus Dumitru Dragomir, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea Digi Sport Matinal.

Mai mult, Reghecampf ar fi spus și unde va antrena în viitorul apropiat. ”A spus că pleacă în Qatar! Știam că Rotaru a făcut concediu în Dubai, au stat foarte mult de vorbă împreună”, a adăugat Dragomir.

Etichete: universitatea craiova , mihai rotaru , antrenor universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă