De la Ronaldo şi Bufon, Drăguşin e gata să coboare alături de Perianu, Borcea şi Baiaram

1 lună in urmă 1

UEL: Arsenal - Benfica, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Milan - Steaua Roșie Belgrad, joi, 22:00, Digi Sport 1

Fundaşul român va semna un contract pe cinci ani săptămâna viitoare cu Juve, unde ar lua un salariu important.

Dar faptul că se antrenează şi uneori a şi jucat alături de Ronaldo, Morata, Buffon, Chiellini şi celelalte nume grele ale campioanei Italiei nu-l face pe Radu să-şi uite locul.

FRF l-a solicitat pentru un meci amical cu Serbia, pe 10 martie, iar Radu Drăguşin a acceptat imediat. Deşi a debutat la U21 şi multe voci spun că Mirel Rădoi intenţionează să-l cheme la prima reprezentativă, Drăguşin e gata să joace şi la U19. Aşa cum a jucat şi când a fost trimis de Juve să joace la echipa U23, unde a şi marcat un gol frumos.

Drăguşin va semna cu Juventus, campioana ultimilor 9 ani, dar e gata să joace şi pentru România U19

Pentru Radu, orice convocare, la orice vârstă, înseamnă totul. Nu refuză nicio convocare. A fost şi la Under 23 la Juventus, după ce jucase la prima echipa. Un meci a fost declarat omul meciului, iar în altul a dat şi gol. El răspunde la fel pentru orice lot unde este chemat”, a spus Florin Manea, impresarul jucătorui, la Radio Gold FM.

Galerie Foto

În acest moment nu este clar dacă se va mai disputa meciul amical cu Serbia, în condiţiile în care turneul final U19, programat în România, în vară, a fost anulat de UEFA din cauza problemelor cauzate de pandemia de COVID-19.

De asemenea, rămâne de văzut dacă Juventus va fi de acord să-l lase să vină la reunire, ţinând cont că nu este dată oficială în calendarul FIFA. Oricum, Radu ar fi venit în ţară pentru acţiunea lotului U19, programat în jurul datei de 22 martie, dar acum şi respectiva acţiune este sub semnul întrebării.

Cu arăta lotul lărgit al României în vederea turneului final U19

Portari: Răzvan Sava (Torino/Italia), Otto Hindrich (ASU Politehnica Timișoara), Robert Popa (U Craiova 1948 SA)

Fundași: Darius Grosu (Viitorul Constanța), Andrei Iana (CSM Slatina), Mădălin Pascu (Sportul Chiscani), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Alexandru Chilili (FC Voluntari), Ionuț Mitran (Universitatea Craiova), David Tălmaciu (CSM Corona Brașov), Gabriel Buta (Viitorul Constanța), Ștefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui), Alexandru Sima (CSM Reșița), Alexandru Pantea (FCSB)

Mijlocași: Ovidiu Perianu (FCSB), Szondi Botond (AFK Csikszereda), Soma Casiadi-Bakó (AFK Csikszereda), Constantin Grameni (Viitorul Constanța), Ioan Borcea (Dinamo), Octavian Popescu (FCSB), Florin Bălan (AFC Farul Constanța), Mihai Constantinescu (FC Petrolul Ploiești), Ahmed Bani (Dinamo), Cătălin Cîrjan (Arsenal/Anglia), Marius Corbu (Puskás Akadémia FC/Ungaria), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (Viitorul Constanța), Marian Danciu (Universitatea Craiova)

Atacanți: Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Ianis Stoica (CSM Slatina), Ion Vasluian (Ripensia Timișoara). 

Antrenor Daniel Oprescu

Etichete: florin manea , radu dragusin , dragusin juventus , contract dragusin , lot u19
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă