"De la motor se aude un mieunat". Operaţiune de salvare neobişnuită pentru doi poliţişti din Mehedinţi. Un pui de pisică, rămas blocat sub capota unei maşini

2 săptămâni in urmă 12

Doi poliţişti aflaţi în misiune pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin au fost nevoiţi să intervină la o acţiune de salvare mai puţin obişnuită. Agenţii au fost solicitaţi de o şoferiţă să elibereze de sub capota maşinii...un pui de pisică.

Pisica a fost adoptată de o fetiţă

Facebook MAI

Femeia urma să plece cu autoturismul însă i-a atras atenţia mieunatul pisicii care se auzea de sub capota maşinii. Panicată, şoferiţa a cerut ajutorul oamenilor legii, iar aceştia i-au sărit imediat în ajutor pentru a salva animalul.

În cele din urmă puiul de pisică a fost scos, iar ca povestea să se termine şi mai frumos, animalul a fost adoptat de o fetiţă care a asistat la întreaga operaţiune de salvare. 

Întreaga poveste a operaţiunii de salvare

Povestea a fost postată pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne, acolo unde a adunat mii de aprecieri şi comentarii din partea internauţilor.

Cosmin și Adrian se aflau în misiune pe bulevardul Tudor Vladimirescu, din Drobeta-Turnu Severin. Dintr-o parcare, o doamnă le-a ieșit în față și le-a făcut semn să oprească.

- Mă scuzați că apelez la dumneavoastră, dar nu știu ce să fac!

- Ce s-a întâmplat? a întrebat Cosmin.

- Vreau să plec cu mașina, dar de la motor se aude un mieunat. Copiii de acolo mi-au zis că e o pisică înăuntru. Am ridicat capota, dar nu se vede nimic. La cine să apelez? Nu aș vrea să plec așa.

- Sub nicio formă nu plecați cu pisica înăuntru! Cine știe ce se poate întâmpla cu ea!

- Atunci să caut un mecanic?

- Nu e nevoie. Ne descurcăm noi.

După câteva minute, Cosmin a reușit să scoată un pui de pisică ascuns bine la motor, moment în care o fetiță aflată în preajmă s-a apropiat de el.

- Dacă vă rog frumos, îmi dați mie pisica?

- Aș fi vrut să o dau fetiței mele. Dar, dacă îmi promiți că o să ai grijă de ea, ți-o dau ție.

- Da, da! O duc imediat acasă. De mult timp voiam o pisică! Vă mulțumesc frumos!

Și noi vă mulțumim, Cosmin și Adrian! Pentru unii, gestul vostru poate părea minor. Pentru noi, nu! Contează orice suflet salvat! Vă rugăm să fiți atenți înainte de a porni mașina! Este sezonul în care pisicile caută căldură și se pot ascunde la motorul autoturismelor, au scris reprezentanţii MAI pe pagina de Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă