"De la Hagi puteți să vă luați gândul! Nu vine la națională!" Cine ar putea să îl înlocuască pe Rădoi

1 săptămână in urmă 18

Joi, 14 Octombrie 2021, ora 08:00

126 citiri

"De la Hagi puteți să vă luați gândul! Nu vine la națională!" Cine ar putea să îl înlocuască pe Rădoi

Dacă altădată ar fi venit pe jos la echipa națională, Gică Hagi nu mai e interesat în acest moment să preia banca tehnică a României.

"Regele" nu vrea să se despartă de proiectul Farul în care a investit foarte multă energie și foarte mulți bani.

"La Hagi v-am zis, nu vă gândiți la el. Gică de-abia s-a apucat de treabă la Farul, unde să meargă?", a spus Ciprian Marica, unul dintre acționarii clubului Farul.

Cornel Dinu îl calcă în picioare pe Mirel Rădoi: O răzbunare de fraier!

Marica îl propune pe Ioan Andone la echipa națională.

"Domnilor, aș vrea să vedem și noi criteriile prin care selectați antrenorii la echipele naționale. Chiar aș fi curios, cred că și voi. O să spună că sunt răutăcios, dar nu știu, poate un Andone.

N-ar putea fi luat în calcul selecționer? Are experiența necesară, adică hai să vedem niște lucruri. Nu mai e de actualitate sau care e problema? N-am văzut să fie propus, cu toate că are o experiență cât toți la un loc", a spus Ciprian Marica, la Digi Sport Special.

Citeste si:

 O răzbunare de fraier!

Plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională continuă să stârnească reacții. Cornel Dinu, fostul selecționer al României, crede că "proiectul Rădoi la națională" a fost unul...

 "Vreţi să mai fiu aici, după ce în tur voiaţi să-mi dau demisia?"

România a învins Armenia, scor 1-0, iar la finalul meciului selecționerul Mirel Rădoi a anunțat că va demisiona la finalul campaniei de calificare la CM 2022. "În momentul de faţă ar...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă