De la alegerile interne din partid, Cîțu și Boc au ajuns la festivalul Electric Castle din Cluj-Bonțida

2 luni in urmă 25

De Monica Palade.
Publicat: 07.08.2021, 11:00.
Actualizat: 07.08.2021, 11:00

Premierul Florin Cîţu şi primarul municipiului Cluj, Emil Boc, au participat la prima seară a festivalului Electric Castle din Cluj-Bonțida.

De la alegerile interne din partid, Cîțu și Boc au ajuns la festivalul Electric Castle din Cluj-Bonțida

Cei doi au venit după două sesiuni de alegeri interne care au avut loc vineri în organizațiile PNL din Sibiu și Alba – în ambele județe câștigând susținătorii premierului, respectiv Raluca Turcan la Sibiu și Ion Dumitrel la Alba.

Premierul Florin Cîțu nu a ascuns faptul că vrea să participe la cele două festivaluri clujene, Electric Castle și Untold, evenimente care atrag la fiecare ediție sute de mii de participanți.

Electric Castle, 10 zile de festival

Festivalul Electric Castle se desfășoară timp de 10 zile. Mai precis, 3 zile se vor desfășura concerte la castelul Banffy, în localitatea Bonțida, iar încă 7 zile evenimentele festivalului se vor muta în municipiul Cluj-Napoca, atât în centrul orașului cât și pe Cetățuie.

Organizatorii festivalului au pregătit o ediție specială în 2021, după peste un an de pandemie fără evenimente mari în România. Accesul în festivalul Electric Castle este permis cu dovada de vaccinare, test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore, dovada că participantul a avut Covid. Festivalul oferă posibilitatea participanților să își facă teste gratuite antigen la clinicile Medlife din Cluj.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă