”De excepție”. Reacția lui Sorin Cârțu după ce Andrei Ivan a reușit un ”poker” cu Mioveni: ”De când mă chinui cu el”

3 săptămâni in urmă 30

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, fost atacant care a reușit de două ori ”poker-ul” în carieră, a recunoscut că este impresionat de evoluția lui Andrei Ivan și că dorește ca fotbalistul să mai reușească un meci în care marchează de patru ori, pentru a-l egala.

VIDEO cu rezumatul meciului Universitatea Craiova - CS Mioveni 5-2:

Reacția lui Sorin Cârțu după ce Andrei Ivan a reușit un ”poker” cu Mioveni

De asemenea, Sorin Cârțu a transmis că se bucură că Andrei Ivan a găsit curajul de a dribla și portarul, sfat pe care i l-a dat în repetate rânduri.

Mă bucur pentru victorie, pentru Ivan, prestația lui a fost una de excepție. Știu ce e în sufletul lui, cum e să dai patru goluri. O dată am dat cu Gloria Buzău, o dată cu Steaua. Până să mă egaleze, trebuie să mai dea o dată, îl aștept.

Driblează și portarul, de când mă chinui cu el și îi zic că atunci când scapă singur, să-l dribleze și pe portar, mai ales când are în spate un perimetru mare.

El trebuie să rezolve orice poziție, că e în dreapta, stânga, central. Se poate încerca orice poziție cu el. A ajuns la maturitate fotbalistică, trebuie să îl exploatăm cât mai mult”, a declarat Sorin Cârțu, la ProX.

Universitatea Craiova, șapte victorii consecutive

După succesul cu CS Mioveni, Universitatea Craiova a ajuns la șapte victorii consecutive, în Cupa României și în campionat.

Formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, care are cel mai bun atac din campionat, cu 28 de goluri marcate în 14 jocuri, este pe locul doi în Liga 1, la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Etichete: sorin cartu , andrei ivan , universitatea craiova - cs mioveni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă