De ce sunt supărați Filip, Sorescu și Paul Anton. Ce discuții avuseseră cu DDB și ce concesii nu a vrut să le facă Iuliu Mureșan | EXCLUSIV

2 luni in urmă 36

Lanțul de iubire dintre Steliano Filip, Deian Sorescu, Paul Anton și Dinamo s-a cam rupt, iar cei trei jucători vor să plece din „Ștefan cel Mare”. 

Steliano Filip, Deian Sorescu și Paul Anton erau catalogați de câțiva jucători care au plecat deja de la Dinamo ca fiind oamenii celor din DDB și că aceștia erau plătiți la timp. Însă, lucrurile nu stăteau deloc așa, iar ProSport a aflat că cei trei jucători aveau și ei restanțe salariale. Este adevărat că nu atâtea luni ca restul jucătorilor din lot, dat totuși aveau și ei restanțe.

După venirea la Dinamo a lui Iuliu Mureșan, fotbaliștii Anton, Filip și Sorescu au avut neplăcuta surpriză să constate că promisiunile celor din DDB, conform cărora își vor încasa până la ultimul leu din restanțele salariale, s-au dus pe apa sâmbetei.

De ce sunt supărați Filip, Sorescu și Paul Anton. Legea insolvenței a fost valabilă pentru toată lumea

Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu au respectat ca la carte legea insolvenței, iar toti jucătorii din lot și-au încasat banii. Nimănui nu i s-a făcut nicio concesie, iar dacă au avut de încasat 100 de euro pe luna respectivă, atunci 100 de euro au primit. Niciun ban în plus.

Așa că, acum nici măcar Anton, Filip și Sorescu nu mai vor să rămână la Dinamo, deoarece sunt conștienți că echipa nu are cum să progreseze pe plan profesional, iar după plecarea din „Ștefan cel Mare” a lui Mario Nicolae lucrurile au început să arate și mai rău din punct de vedere organizatoric.

Jucătorii s-au recuperat în pat, după deplasarea de la Craiova!

ProSport a aflat că jucătorii lui Dinamo au ajuns pe la caselor lor după partida cu U Craiova marți dimineața pe la ora 5:00, iar Dario Bonetti le-a dat ulterior liber toată ziua. Astfel că, elevii italianului s-au refăcut cu un somn bun și atât. De recuperare nici nu s-a pus vorba, deoarece în baza de la Săftica nici nu se pune problema de așa ceva. Nu există o astfel de logistică.

După plecarea de la Dinamo a lui Mario Nicolae, jucătorii au început să comenteze între ei că s-au înrăutățit la echipă condițiie organizatorice și mai tare, iar unii fotbaliști au ajuns să vină cu pachete de acasă pentru masă.

The post De ce sunt supărați Filip, Sorescu și Paul Anton. Ce discuții avuseseră cu DDB și ce concesii nu a vrut să le facă Iuliu Mureșan | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă