”De ce să nu-l folosești?”. Fotbalistul de la FCSB care ar merita mai multe șanse: ”Este și forțos!”

1 lună in urmă 24

  • Liga 1: Voluntari - Chindia, vineri, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Atacantul de 18 ani a bifat și patru apariții pentru FCSB în acest sezon, reușind chiar să marcheze un gol, decisiv pentru punctul obținut la Arad, cu UTA, iar Valeriu Răchită consideră că Ianis Stoica ar merita și mai multe șanse să demonstreze.

Valeriu Răchită, despre Ianis Stoica

Fostul fundaș al Stelei a transmis că Ianis Stoica are toate calitățile necesare pentru a se impune la FCSB și, deși poate juca și atacant central, așa cum a fost folosit în cele mai dese rânduri în acest sezon, cel mai bun randament l-ar da dacă ar fi trimis în banda stângă a ofensivei.

Îi ai pe Ianis Stoica, de 18 ani, de ce să nu-l folosești? Îl știu de mic. Este un jucător care a crescut foarte mult. Are și fizic, e mai mare decât tatăl lui cu un cap. Este și forțos.

El în stânga se simte cel mai bine, să intre pe piciorul drept, dar și ca vârf de atac. Este titular și căpitan al naționalei U19. Îi prevăd un viitor foarte bun, dar să fie jucat. 

A intrat câteva meciuri și apoi a dispărut. A avut ocazii, a dat golul la Arad, a scos un punct”, a declarat Valeriu Răchită, la ProX.

FCSB vrea să mai transfere trei jucători în această perioadă de mercato

Ianis Stoica va rămâne, foarte probabil, în lotul FCSB-ului pentru acest sezon, dar șansele să evolueze constant sunt mici.

Gruparea antrenată de Edi Iordănescu vrea să mai facă trei transferuri până la finalul perioadei de mercato. Hervin Ongenda, Valentin Gheorghe și Claudiu Keșeru, toți fotbaliști ofensivi, așadar concurenți, într-o măsură mai mare sau mai mică, pe post cu Ianis Stoica, sunt țintele ”roș-albaștrilor”.

Etichete: valeriu răchită , jucatori fcsb , ianis stoica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă