De ce s-ar fi sinucis, de fapt, băiatul de 13 ani din Bihor. Părinţii copilului au variante diferite

4 zile in urmă 25

De Georgiana Botez.
Publicat: 05.05.2021, 07:31.
Actualizat: 05.05.2021, 07:31

Un copil de 13 ani din Bihor şi-a pus capăt zilelor după ce mama lui a plecat de acasă împreună cu fratele mai mic. Copilului îi era teamă că femeia se va întoarce după el şi va ajunge în casa bunicilor materni, unde ar fi fost bătut. Tatăl şi fratele mai mare au fost cei care l-au găsit pe băiat în podul casei. Vă avertizez că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

De ce s-ar fi sinucis, de fapt, băiatul de 13 ani din Bihor. Părinţii copilului au variante diferite

Drama fără margini s-a petrecut ieri, în a doua a zi de Paște, în comuna Roșia, din judetul Bihor. Copilul și-a luat zilele chiar în gospodăria părinților.

Cornel – unchiul: "Era supărat după mamă-sa şi a spus că la bunul şi la buna nu mai merge în veac".

Ce l-a supărat atât de tare, nu a spus nimănui. Asta și pentru că suferea de CES, o boala ce i-a întârziat vorbirea și nu se prea putea face înțeles.

Florian, tatăl băiatului: "Mi-am amintit de părinţi, de socri, ca el acolo nu vrea. Nu te obligă nimeni, foarte bine zic, rămâi cu mine".

Se temea de bunicii din partea mamei

Mama are o alta variantă.

Florina, mama: "S-a temut că l-ar bate tatăl lui dacă ar veni cu mine.
- Dumneavoastră de ce aţi plecat de acasă?
- Tot din cauza asta.
- Ce anume?
- Din cauza certurilor şi bătăilor".

Adolescentul a mai încercat să își ia viața şi în urmă cu trei ani, însă a fost găsit la timp de mama sa. Florentin, fratele mai mare, spune că lui George ii era teama de bunicii din partea mamei, care l-ar fi bătut în repetate rânduri.

Florentin, fratele: "Îl batea și îl maltrata. Pentru ca nu asculta de ei. Dar cum să asculte de ei când ei îl speriau și îl bateau cu toiagul..."

Autoritățile locale au strâns bani pentru a-i ajuta pe părinți să-şi înmormânteze copilul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă